Sistem Air: A porszívózás magasiskolája

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #907  

A Sistem Air központi porszívók családja a hagyományos porszívókkal ellentétben a berendezéshez társított szívóerőnek köszönhetően a legapróbb porszemeket és az atkákat is eltávolítja. Használatához elég egy fali csatlakozóra kapcsolt rugalmas gégecső, amelyről több helyiséget is kényelmesen elérünk. Működése rendkívül csendes, hallgathatunk mellette zenét vagy bekapcsolhatjuk kedvenc tv műsorunkat. Így a bonyolult, zajos és unalmas házimunkából könnyed kikapcsolódást varázsolhatunk.

 

Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor ki kell vennie a részét a házimunkából. Van, aki már gyerekkorától kezdve besegít a szüleinek, a szerencsésebbek megúszhatják az önálló élet kezdetéig. Egyik alapvető eleme a porszívózás, ami a különböző gépek hatékonyságát tekintve nem mindig éri el az elvárt eredményt. A vezeték okozta bonyodalmak, a készülékek súlya, a folyton beragadó kerekek és a monoton fülsüketítő zúgás pedig végképp nem helyezik a kedvenc elvégzendő feladatok közé.

Ezekre a problémákra nyújt megoldást a Sistem Air központi porszívók családja, amely a hagyományos porszívókkal ellentétben a berendezéshez társított szívóerőnek köszönhetően a legapróbb porszemeket és az atkákat is eltávolítja. Használatához elég egy fali csatlakozóra kapcsolt rugalmas gégecső, amelyről több helyiséget is kényelmesen elérünk. Működése rendkívül csendes, hallgathatunk mellette zenét vagy bekapcsolhatjuk kedvenc tv műsorunkat. Így a bonyolult, zajos és unalmas házimunkából könnyed kikapcsolódást varázsolhatunk.

A központi porszívók legfontosabb előnyei
Egészségbarát: Hagyományos háztartási porszívók alkalmazásával nem lehet tökéletesen higiénikus az otthonunk. Ezek használata visszajuttatja lakásunkba az allergikus, asztmatikus megbetegedésekért felelős poratkákat, polleneket, különféle mikoorganizmusokat, ugyanakkor állandó légkeverést okoznak. A központi porszívózás során a beszívott levegő a kültérbe jut, azaz 100%-os légszűrést garantál. Nincs visszafújt levegő, megszűnik az állandó légkeverés és a porlerakódás a berendezési tárgyainkon.

Halk: A takarítás végre nem zavarja szeretteink nyugalmát! A lakótértől távolabb, egy másodlagos helyiségekben (pince, garázs, gépház...) elhelyezett központi porszívó működésének zaja kevésbé hallható és a technológiai újdonságoknak köszönhetően a berendezések hangkibocsátása is minimálisra csökkent.

Kényelmes: Felejtse el a súlyos, nehezen kezelhető porszívókat! A takarításhoz kizárólag egy könnyű, rugalmas gégecsövet kell használni és egyetlen fali csatlakozóról több helyiség is kényelmesen takaríthatóvá válik. A takarításra fordított idő lerövidül. Töltse kedve szerint a megspórolt időt.

Hatékony: Működésüknek köszönhetően a központi porszívók teljesítménye egyrészt felülmúlja a hagyományos háztartási porszívókét, ezzel növekszik a takarítás hatékonysága, nagyobb a tisztaság otthonainkban. Másrészt állandó szívóerőt garantálnak, nem csökken idővel a használat során.

Energiatakarékos: Manapság már nincs szükség sok áramot fogyasztó, nagy villamos teljesítményű motorokra a megfelelő szívóerő biztosítása érdekében! A modern technológiák következetes alkalmazásával a Sistem Air mindig is élen járt az energiamegtakarítás területén.

További fontos tudnivalók
A Sistem Air központi porszívók használata és karbantartása pofon egyszerű, viszont ki kell térjünk a berendezés telepítésének menetére. Mivel a készülék a lakótértől távolabb eső helyiségben található, ezért a hozzá vezető rendszert az épület falaiban, az aljzatban vagy az álmennyezetben lehet elhelyezni. Telepítése optimális esetben az épülő vagy átalakítandó ház szerkezetkész állapotában, a végleges aljzat beton megléte előtt kerül sor. Speciális esetekben van mód alternatív nyomvonalak kialakítására, illetve meglévő házakba rombolás nélkül, utólag is beépíthető.

A hagyományos készülékekhez képest magasabb összegre számíthatunk, viszont a központi porszívó rendszer telepítése jelentős értéknövelő beruházásnak számít. Egy befektetés, családunk egészsége és otthonunk életminőségének növelése érdekében.


WEBÁRUHÁZUNK AJÁNLATA:

Sistem Air központi porszívó
Speedy 250 takarító készlettel
Sistem Air Tecno Style 250
központi porszívó
Sistem Air Tecno R-evolution
központi porszívó
LOGO