XI. Gépész Expo

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #909  

 

Az idei évben május 7-9 között rendeztük meg a XI. Gépész Expo rendezvényt, a lajosmizsei Geréby Kúriában. A három nap alatt 1600 főt láttunk vendégül. Ezúton is köszönjük Nektek, hogy megtiszteltek minket a részvételetekkel!

Geréby Kúria

Mint minden évben Sziládi Sándor – tulajdonos – beszéde nyitotta meg a rendezvényt, amiben egyfelől megemlítette az elmúlt egy év gazdasági sikereit, az építőipar helyzetét, másfelől a Gépész fejlődését és az emberi kapcsolatok fontosságát:

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2018. évben a Gépész csoport számlázott forgalma 7 milliárd Ft fölötti növekedéssel meghaladta a nettó 38 milliárd Ft-ot. Naponta 9 milliárd Ft-os raktárkészletünkből több, mint 3200 partnert szolgálunk ki.

Eredményességünket nem csak a külső, hanem a belső tényezők is befolyásolták. Talán a legnagyobb befolyásoló tényező a ceglédi logisztikai központunk bővítésének átadása volt, ahol további 7200 raklap tároló kapacitást hoztunk létre. A kamionokból 19 dokkoló kapun keresztül pakolják be- és ki az árut kollégáink.

Számunkra nagyon fontos az a jó emberi kapcsolat, ami munkatársaink és a partnereink között hosszú évek alatt felépült. Hiszem azt, ha megismerjük egymás céljait és gondjait, egymást segítve lehetünk sikeresek. A siker a tartós, kitartó munka eredménye. Az eredményeket nem egyedül hoztuk létre, hanem veletek, partnereinkkel.”

A nyitóbeszédet követte a többi program. A kiállításon 42 márka képviseltette magát, amely szám évről-évre gyarapszik.

A Gépész Expo talán nem túlzok vele, de a szakma egyik legsikeresebb rendezvényévé avanzsált, ahol lehetőség van a szakmai beszélgetésekre partner-partner, partner-kiállító vonatkozásában, mindez egy szép és igényes környezetben, nagyszerű gasztronómiai élményekkel tarkítva. Ne felejtsem megemlíteni az online nyereményjátékunkat, továbbá az új programelemünket az aukciót se, amik hozzájárultak a rendezvény oldott hangulatához, és persze ahhoz, hogy rengeteg ajándék és termék találjon új gazdát.

Találkozunk jövőre is!

LOGO