Kludi Cockpit Discovery zuhanyrendszer

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #913  

 

Tökéletes design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection.

Zuhany

Az egyszerűség művészete
A KLUDI COCKPIT Discovery zuhanyrendszer működtetése a hőmérséklet szabályozásra, valamint a kézi- és fejzuhany áramlásának szabályozására korlátozódik. A vezérlőgombok egyszerű elfordításával állíthatóak be az egyedi igények. Félreérthetetlen, jól látható piktogramok illusztrálják a funkciókat.

Könnyű használat a még élvezetesebb zuhanyozásért
A COCKPIT Discovery működési koncepciójának megalkotásánál az volt a cél, hogy használata a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen (életkortól és készségektől függetlenül). A nagy vezérlőgombokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kézbe. A fogantyúk magassága optimális, így a gyermekek is minden nehézség nélkül tudják használni, a megdöntött kezelőfelület megkönnyíti a használatot. A kézizuhany alakja ergonómiai megfontolásokon alapul. A fogantyú kialakítása és a lekerekített élek élménnyé teszik a kézizuhany használatát.

Minimalista design és átgondolt működés
A hihetetlenül áramvonalas formának köszönhetően, a COCKPIT szinte lebeg a levegőben. Ezt a benyomást erősíti a nagy fejzuhany rendkívüli vékony sziluettje, melynek lágy élei a kézi zuhanyfej kialakításában is visszaköszönnek. A szabályozógombok nagyméretű, kényelmes polcba vannak integrálva, mely további funkciókat kínál.

Kiváló minőségű kivitelezés és fenntartható anyagok
A KLUDI többi termékéhez hasonlóan, a szakszerű munka a COCKPIT Discovery precíz kivitelezésében, a Németországban gyártott kiváló minőségben, és a prémium anyagok felhasználásában is megmutatkozik. A polc 100%-ban újrahasznosítható alumíniumból készül. A magas minőségű KTL bevonat jelentősen megnöveli a korrózióvédelmet és a tartósságot. A porszórt festés adja a felület végső elegáns fényét. A fogantyúk és a fali zuhanytartó cink öntvényből készülnek. A műanyag használatát, amennyire csak lehet, elkerülte a gyártó, és a KLUDI kifejlesztette az első teljesen műanyagmentes csomagolási koncepciót is. A KLUDI COCKPIT Discovery tehát minden téren rendkívül magas színvonalat képvisel.

 

Bővebb információ a termékről: www.kludi.hu

LOGO