Grohe Plus csaptelepek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #929  

 

Leljen örömet az elegáns, modern formákban és a megbízható, pontos szabályozásban, amit az új GROHE PLUS csaptelep-termékcsalád nyújt!

Pontosság, nemcsak a formatervezésben

A formavilágukban izgalmasan újszerű, egyedi csaptelepek innovatív választéka minőségi ugrást jelent az ergonomikus kényelem és a praktikus funkciók terén. A GROHE PLUS termékcsaládba tartozó egyes csaptelepeket LED-es hőmérséklet-kijelzővel is elláttuk, így Ön könnyedén meggyőződhet arról, hogy mindig a megfelelő hőmérsékletű vizet engedi.

Elegáns, jól kézre eső szabályozás
A GROHE PLUS formavilágát az ív ihlette, egy olyan alak, amely egyszerre áraszt erőt és könnyedséget. A magában a kör ívét és a kocka éles, tiszta vonalait egyesítő GROHE PLUS izgalmas, dizájner megjelenése az innovatív kialakítású fürdőszobák ideális elemévé teszi ezt a csaptelepet. A GROHE PLUS a pontosságot, az erőt és a stabilitást testesíti meg, amihez kényelmet és egyszerű kezelhetőséget kínáló jellemzők társulnak.

LED-es hőmérséklet kijelző
A LED-es hőmérséklet-kijelző jóvoltából a GROHE PLUS csaptelep minden tekintetben az Ön kezébe adja az irányítást.

A csaptelep tetején elhelyezett hőmérséklet-kijelzőre tekintve Ön minden pillanatban tisztában lehet azzal, hogy mennyire forró a csapból folyó víz, ami jobb kezelhetőséget és biztonságot nyújt a fürdőszobában. Elég egyetlen pillantás annak megállapításához, hogy mennyire meleg a víz, ám amikor a csapot elzárjuk, az okos kijelző is eltűnik, így a csap makulátlan, egységes küllemét nem töri meg semmi.

Gyengéd és víztakarékos sugár
Bármikor egyetlen mozdulattal bekapcsolható a környezetbarát Eco vízszórási funkció, amely percenként 4 literre korlátozza az átfolyó víz mennyiségét.

Érjen el mindenhová!
A GROHE PLUS kihúzható szórófeje soha nem látott rugalmasságot hoz a modern fürdőszobai csaptelek használatába, melyet már csak a 90°-ban elforgatható kifolyócső varázsolhat még tökéletesebbé!

LOGO