Új modell az Ön kényelmére! DAB Evosta 3

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #934  

 

A fűtési rendszerek mára már nélkülözhetetlen eleme a keringető szivattyú. A gravitációs fűtéssel ellentétben a keringető szivattyúval egy gyors és könnyen szabályozható egységet kapunk. A rendszer kiépítéséhez vékonyabb csöveket használhatunk, ami kisebb víztérfogatot eredményez, amit kevesebb energiafelhasználással tudunk felmelegíteni a szükséges hőmérsékletre. Így egy hatékonyabb és gazdaságosabb fűtési rendszer áll a rendelkezésünkre.

 

A 2019-es év a DAB-nál a fűtési keringető szivattyúk megújulásának éve. A már bemutatott, Evosta 2 szivattyú mellé érkezik a továbbfejlesztett Evosta család legújabb tagja, az Evosta 3 elektronikus fűtési keringető szivattyú, amely a lassan kivezetésre kerülő DAB Evotron modellek helyét veszi át a DAB keringető szivattyúk sorában. A jelenkor igényeit alapul véve készített fejlesztéseknek köszönhetően egy még megbízhatóbb elektronikával és egy többfunkciós kijelzéssel ellátott, még nagyobb energiamegtakarítást biztosító szivattyú kerül bevezetésre, amely bőven teljesíti az európai irányelvek jelenlegi követelményeit.

Az EVOSTA 3 alacsony energiafogyasztású fűtési és légkondicionáló berendezésekhez kifejlesztett elektronikus keringető szivattyú, nyomás alatti zárt vagy nyitott rendszerekhez. A szivattyú a differenciálnyomás szabályzásához beépített vezérléssel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a szivattyú működése megfeleljen a fűtőrendszer effektív igényeinek. Ez jelentős energiamegtakarítást, jobb ellenőrizhetőséget és alacsonyabb zajszintet eredményez.

ELŐNYÖK
Az EVOSTA 3 szivattyúban kombinálták a mechanikus keringető szivattyú erősségét az elektronikus keringető szivattyú előnyeivel. Az állandó mágneses szinkronmotornak és a beépített frekvenciaváltónak (inverter) köszönhetően jelentős hatékonyságot biztosít, illetve kiemelkedő eredményt produkál energiamegtakarítás terén. Ezek, valamint az IPX5 védelmi fokozat és az integrált légtelenítő dugó miatt az EVOSTA 3 család a kategória egyik legjobb terméke a teljesítmény és megbízhatóság szempontjából.
Az EVOSTA 3 szériajelű szivattyú alkalmas a régi, háromsebességes keringtető szivattyú és az EVOTRON  kiváltására úgy méretileg, mint a teljesítményt tekintve.

Az Evosta 3 jelentősen könnyíti a felhasználó munkáját, mivel egyetlen nyomógombbal beállítható a kívánt vezérlési mód, melyeket három LED-es ikon jelenít meg. Rendelkezik egy légtelenítő csavarral is a készülék légtelenítésére, illetve a motortengely esetlegesen szükséges megmozdítására. Illetve a kijelzőn leolvasható a pillanatnyi áramlási sebesség (m3/h), az emelőmagasság méterben és az energia-fogyasztás (W). Ennél a típusnál jelent meg először az automatikus légtelenítés funkció.

A SZIVATTYÚ JELÖLÉSEINEK JELENTÉSE

KÜLÖNBSÉGEK

VEZÉRLŐPANEL

Tekintse meg webáruházunk ajánlatát

DAB Evosta 3 80/180 (DN25) keringető szivattyú, 180mm, 6/4”, 230V

 

LOGO