Prémium komfort és intelligencia

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #956  

 

Az Atlantic márkanév 1968 óta világszerte egyet jelent a magas minőségű francia designnal, techológiával és a szakértő gondoskodással. Folyamatosan ötvözi a prémium designt, innovációt és a csúcstechnológiát. Az Atlantic magas minőségű vízmelegítői, az elegáns vonalakat képviselik, mindeközben egyesítik a mindennapi kényelmet, engeria- és költségtakarékosságot.

A bojler a lehető legmagasabb fokú komfortot biztosítja

 Vertigo Steatite az Atlantic legkiválóbb elektromos tárolós vízmelegítője. A bojler a lehető legmagasabb fokú komfortot biztosítja boost és smart üzemmódjai révén. A smart üzemmód a fogyasztói szokások megfigyelése után a napi rutinnak megfelelően előre felmelegíti a kellő mennyiségű vizet az adott napszakhoz mérten. Viszont, ha mégis több melegvízre lenne szükségünk, akkor a boost móddal a gyors vízfelfűtés garantált. Egy zuhanyzáshoz kevesebb, mint 30 perc alatt elkészül az elegendő mennyiség.
A Steatite technológia, ami egy dupla kerámiás száraz fűtőelemet és egy zománcozott acélhüvelyt jelent, csökkenti a vízkőlerakódást, így biztosítva a hosszú élettartamot.
A nagyobb energiamegtakarítás érdekében nagy sűrűségű hőszigetelés veszi körbe a vízmelegítőt, amit az egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelület segítségével könnyen vezérelhetünk, így elérve az optimális komfort érzetet.
Modern háztartási gépre jellemző megjelenésével elősegíti a lakáson belüli tetsző-leges elhelyezést. Helytakarékos méreteivel akár a konyhába, nappaliba vagy hagyományos módon a fürdőszobába is felszerelhető. Lapos kialakításának és variálható (függőleges vagy vízszintes) beépítési módjának köszönhetően ideális megoldás kisebb lakásokba.
Mindent összegezve, az Atlantic Vertigo Steatite vízmelegítő komplex megoldást nyújt a használati melegvíz előállítására, kitűnő komfortot biztosítva háztartása számára.

ATLANTIC Vertigo Steatite 50 ERP elektomos tárolós vízmelegítő

ATLANTIC Vertigo Steatite 80 ERP elektomos tárolós vízmelegítő

ATLANTIC Vertigo Steatite 100 ERP elektomos tárolós vízmelegítő

 

LOGO