Eurener napelemekkel az élhetőbb jővőért

  • MEGÚJULÓ ENERGIA,

      
  •   #960  

 

Azt az energiát, amely az összes Földön található és kitermelhető kőolajkészletekben rejlik, a Nap 1,5 nap alatt sugározza a Földre. Az emberiség jelenlegi, évi energiafogyasztását a Nap egy órányi energiakibocsátása teljes egészében fedezné.

Eurener - spanyol székhelyű - vállalat napelemek teljes palettáját kínálja

A napelemes rendszerek segítségével a napenergiát úgy tudjuk árammá alakítani, hogy közben nem keletkezik a környezetet terhető káros anyag. Az Eurener - spanyol székhelyű - vállalat napelemek teljes palettáját kínálja a polikristályos moduloktól kezdve egészen az üveg-üveg napelemekig.
Az Eurenernél 70 féle típus, teljesítmény és méret közül választhatunk, a spanyol gyártó 20 éves tapasztalatának köszönhetően. A vállalat éves kapacitása eléri a 90 MW-ot, széles körben lehetővé téve ügyfeleiknek a tiszta energiaelőállítást.
Nem csupán az áramtermelő képességét helyezik előtérbe, hanem minden egyéb mechanikai tulajdonságot. A panelek minden alkatrésze több lépcsőben ellenőrzött, valamennyi európai szabványnak megfelel.
A vállalatot az Innovatív Vállalkozások Európai Központjában (CEEI), egy európai napenergiaipari csoport úttörőjeként alapították még 1997-ben. Az azóta megszerzett több, mint 20 éves gyártási tapasztalat az évek folyamán egy kiemelkedően magas minőségű gyártási folyamatot és know-how-t eredményezett.
Az Eurener napelemek elektrolumineszcencia vizsgálatnak alávetett termékek, kiváló minőségű és többszörös minősítésű tanúsítvánnyal a háttérben.
Napelemeik nagy áteresztőképességű és nagy ellenállással bíró üvegből készülnek környezetbarát/újrahasznosítható anyagok felhasználásával. A nagy mechanikai szilárdságú keret és légkamra hosszútávú élettartamot szavatol.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Keret:

- Eloxált alumínium

- Robosztus és ellenáll a korróziónak

- Beépített dugó

Csatlakozó doboz:

- Zárt, robosztus és széles hőelvezetés IP65 az IEC 60529 szerint

- Beépített by-pass diódák (6 db) a részleges árnyékolás védelmére vonatkozólag

- Csatlakozó MC4 vagy kompatibilis, könnyű és gyors kapcsolat

- Kábelek 1 méter hosszúságú és 4mm2 réz

- Tűzveszélyességi osztály II (UNI 9177 szabvány megfelelőség)

Felülete:

- 3,2 mm-es edzett üveg

- Texturált, extra átlátszó alacsony vastartalmú

Napelemek 60 sejt polikristályos
szilícium / 156x156 mm

Tömeg és méret (L x W) +/- 1% mm
20 kg   1640-1650 x 992 x35/40 mm

 

EURENER PEPV260 napelem, polykristályos, 6diódás, 260Wp, ezüst, 1640x992x40mm NP

EURENER PEPV270 napelem, polykristályos, 6diódás, 270Wp, ezüst, 1640x992x40mm NP

 

LOGO