McAlpine szifon légbeszívó szeleppel

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #972  

 

A McAlpine kiváló alapanyagból készült, korszerű technológiával gyártott szifonjainak legnagyobb előnye, hogy a levegő a beszívás közben a szelepen áramlik keresztül, nem pedig a vízzáron át, mellyel kizárja a bugyogó zajt és csendes lefolyást biztosít.

Silentrap rendszere egyaránt alkalmazható búra- cső- és kádszifonoknál

Feleslegessé teszi a másodlagos szellőző vezeték, vagy költséges és csúnya szellőztető rendszer kiépítését.
A szigorúan bevizsgált Silentrap rendszere egyaránt alkalmazható búra- cső- és kádszifonoknál és még a legszélsőségesebb körülmények között sem mondja fel a szolgálatot, nagyfokú szabadságot biztosítva a lefolyószereléseknél. Amikor szifonhatás kialakul, a negatív nyomás a szelepet megemeli, ami lehetővé teszi a levegő beáramlását a lefolyócsőbe, és semlegesíti azt.

A nyomáskülönbség így megszűnik, még mielőtt bármilyen hatást okozna a szifon vízzárában. Ezt követően a szelep lezár, ezzel biztosítva a már említett hang és vízmentes működést. Időtálló forma, kedvezőbb áramlástechnikai kialakítás, tökéletes tömítettség, hőálló alapanyag (polietilén/polipropilén), csendes működés és könnyű szerelés - ezek a kiváló minőségű McAlpine szifonok jellemzői.
A cég kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektet a könnyű szerelhetőségre és arra, hogy minden vásárló kedvező áron juthasson McAlpine minőségi termékekhez. Termékeik szinte a világ minden országában megtalálhatóak, így hazánkban is, ahol méltán nyerte el a kereskedők és a szerelők tetszését.

      Sokoldalúság - Minőség

Webáruházunk termékkínálatát ide kattintva tekintheti meg!

LOGO