A FALSÍKON BELÜLI TECHNOLÓGIA REJTETT ELŐNYEI

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #974  

 

A hely érték, és gyakran szűkében vagyunk. Ha a szerelvények a falsík mögé kerülnek, több hely marad a zuhany alatt, anélkül, hogy a zuhany funkciói vagy kényelme ennek kárát látná. Ezenkívül ez a rendszer gyakorlati előnyökkel is szolgál, hiszen gyorsabban és egyszerűbben tisztítható. Falsíkon belüli technológia: többet nyújt Önnek.

Ha a szerelvények a falsík mögé kerülnek, több hely marad

LETISZTULT MINIMALIZMUS: GROHTHERM SMARTCONTROL ÉS RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Ha megengedheti magának, hogy teljesen újratervezze zuhanyzóját, a Grohtherm SmartControl a Rainshower SmartActive 310-zel kombinálva fan-tasztikus megoldást kínál. Falsíkon belüli szerelhetőségének és rendkívül helytakarékos kivitelezésének köszönhetően a Grohtherm SmartControl tágasabb helyet biztosít a zuhany alatt, kinézetre pedig letisztult, nem kelti a zsúfoltság érzetét. Ezenkívül ez a rendszer gyakorlati előnyökkel is szolgál, hiszen gyorsabban és egyszerűbben tisztítható. A Rainshower SmartActive 310 használatával a zuhanyzás a nap fénypontja lesz, köszönhetően a nagyméretű zuhanyfejnek és a kétféle szórásképnek. Választhat a gyengéd és simogató GROHE PureRain, valamint az új, élénkítő GROHE ActiveRain vízsugár között – de ezek kombinációja is beállítható.

A TÖKÉLETES FELÜLET MINDEN FORMÁHOZ, A LEGÖMBÖLYÍTETTŐL A SZÖGLETESIG

ÖBLÍTSE LE A SAMPONT! ÖBLÍTSE LE MAGÁRÓL A STRESSZT!

Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja, hogy gyengéd nyári zápor öntözze, vagy felhőszakadás. A központi GROHE ActiveRain zuhanysugár erős szórása gyorsan és hatékonyan, az utolsó cseppig lemossa a sampont, és bizsergetően tiszta érzést keltve élénkíti a fejbőrt. A GROHE PureRain szórásra átkapcsolva ellazulhat egy gyengéd, üdítő nyári zápor alatt.

A Grohtherm Smart Control formatervezése messze túlmutat az egyszerű gyakorlati szempontokon. Karcsú, áramvonalas kialakításának köszönhetően tökéletesen illik minden fürdőszobába. A 10 milliméteres fali zuhanypanel egyszerre teszi elegánssá és helytakarékossá a Grohtherm SmartControl szabályozó szetteket.

LOGO