FixTrend Blue Line szabályzó

A Fixtrend Blue Line zónavezérlő megkönnyíti és gyorsítja a gépészeti kivitelezést.

A FixTrend Blue Line zónavezérlő többzónás fűtésrendszerek működésében nyújt segítséget. A zónavezérlő a különálló fűtési körök szobatermosztát jeleit fogadja, így kényelmesen beállítható a helyiségenkénti kívánt hőmérséklet, ami energiamegtakarítást eredményez, és magas komfortot nyújt. A Fixtrend Blue Line zónavezérlő megkönnyíti és gyorsítja a gépészeti kivitelezést, és segíti a fűtésrendszer működésének áttekinthetőségét, biztonságát.

Ke Kelit innovatív csőrendszerek

A hagyományos rétegrendű kivitelezés akár 150mm-rel csökkentheti a hasznos beltér magasságát.

Ezeket a rendszereket a korábbi betonmagfűtési/hűtési rendszerekkel ellentétben az alsó vasalás alá, közvetlenül a zsaluzatra telepítik. A betonfödém vasalási és betonozási munkái előtt előre megtervezett, gyárilag összeállított modulokat szállít a Ke Kelit az építkezésre. A modulok a fűtéshez/hűtéshez szükséges csöveket és a zsaluzatra kerülő távtartókat tartalmazzák egy előre megtervezett méretben (a Ke Kelit tervezési szolgáltatással segít az épületgépész tervezőknek).

Atlantic elektromos konvektorok átmeneti, kiegészítő vagy akár önálló fűtésre

Falra vagy lábszettre szerelhető elektromos konvektor

Napjainkban egyre jobban elterjednek a különböző elektromos fűtések. Jellemzően kiegészítő vagy átmeneti fűtési alternatívaként voltak használatosak, viszont a napelemek térhódításával már önálló fűtési eszközként is alkalmazhatók. Az Atlantic elektromos konvektorai zajtalanul működnek, többféle teljesítménnyel kaphatók, modern megjelenésűek. Falra szerelhetők, de kiegészítő láb készlettel könnyen mozgathatóvá válnak a lakáson belül.

Pár kattintással a sínbe illeszthető, blokkosított mennyezetfűtési rendszer

Uponor mennyezetfűtés /hűtési rendszer

Ha olyan mennyezetfűtési/hűtési rendszert keres amely egyszerűen, gyorsan, akár szerszám nélkül is beszerelhető és csekély a súlya, ha nagyobb, egybefüggő felületet szeretne létrehozni, ha mennyezetbe süllyesztett berendezéseket is szeretne elhelyezni és hűtését/fűtését zaj és légmozgás nélkül szeretné megoldani, ugyanakkor kiváló komfortérzetet biztosítva, akkor az Uponor Thermatop M csak Önre vár. Az Uponor Thermatop M olyan vizes hűtő és fűtő álmennyezeti rendszer, amely elsősorban a hősugárzás elvén működik, és számos kialakításban alkalmazható.