Okostermosztátok új generációja a Siemens-től

RDS110 okostermosztát

Igen divatosak manapság az ún. okostermosztátok, amit jól mutat, hogy számos – addig a szabályozástechnikai piacon jelen sem lévő – cégnek is piacra kerültek ilyen készülékei. A filozófia általában egyszerű: végy egy szobatermosztátot, valamilyen internetes gateway-t, készíts ezekhez megnyerő külsőt és kész az okostermosztát. Ugyanakkor hogy szabályozási tudásban, pontosságban, kiegészítő funkciókban és szolgáltatásokban még mire is lenne szükség, az a legtöbb esetben sokadrangú kérdés.

Fejlett fűtési rendszertisztító berendezés

Hozzájárul a fűtési rendszer meghibásodásának csökkentéséhez

Az Adey MagnaCleanse egy újabb áttörést jelent a családi ház méretű központi fűtési rendszerek tisztítási technológiájában. A többszörösen díjnyertes MagnaClean technológiájával már több, mint 1,5 millió háztartás védelméről gondoskodik. A MagnaCleanse egy rendkívül hatékony mágneses tisztító berendezés, mely szinte teljes mértékben eltávolítja a fűtési rendszerben lévő potenciális veszélyforrást jelentő vasoxidokat, ezáltal hozzájárul a fűtési rendszer meghibásodásának csökkentéséhez.

Baxi kombi kazán verhetetlen áron! Hopp! Ugorj rá!

BAXI Prime 24 kombi készülék

A BAXI Prime kondenzációs kazánokkal akár 30% enerdiamegtakarítást is elérhet használati melegvíz-előállításkor. A BAXI Prime kondenzációs gázkazánok kiválóan illeszthetők megújuló energiát hasznosító rendszerekhez, úgymint szolár-, napelemes-, vagy hőszivattyús rendszerekhez. A megújuló energia hasznosítása nem csupán a szolgáltatóktól való függetlenedés miatt fontos, hanem egyben hozzájárul környezetünk védelméhez, csökkenti a fűtési és használati melegvíz-előállítási energiaköltséget is.