Védje kazánját és csökkentse fűtés számláját

Kazánvédelem

Az energiahatékonyság javítását úgy érhetjük el a legkönnyebben, ha nem csak a fő elemek, mint a kazán és a szivattyúk, hanem az egész rendszer teljesítményét próbáljuk az eredeti állapotra visszaállítani. Ebben az iszapleválasztóknak is nagy szerepük van. Kiszűrik a fűtési rendszerben lévő iszapot, ami részben a töltővízzel, részben a kivitelezés során kerülhet be a rendszerbe. Az üzemeltetés során a berendezések belső felületéről gyártási olaj és kisméretű fémrészecskék juthatnak a hőhordozó közegbe. A MagnaClean szűrő ezeket eltávolítja, hozzájárulva a rendszer tökéletes működéséhez.

Honeywell Lyric T6R - Intelligens fűtésszabályozás

Tökéletes komfort

Az emberek több mint 100 éve támaszkodnak szaktudásunkra, amellyel biztonságosabbá tettük a légi utazásokat, és a holdra szálláshoz is segítséget nyújtottunk. Most kényelmesen élvezheti ezt az innovatív termosztátot, amely alkalmazkodik a napirendjéhez, energiát takarít meg, és intelligensebbé teszi otthonát. Létrehozásában legjobb mérnökeink működtek közre, hogy Ön kézben tarthassa otthona kényelmét akár a távolból is.

Fűtőkörök kialakítása FixTrend T-Box elosztóval

fűtőkörök kialakítására

A kazánházak kivitelezésekor fejtörést okozhat a tervezőknek a kazánokhoz csatlakozó különböző számú fűtőkörök megtervezése, illetve a kivitelezőknek annak kialakítása, hiszen ez az egyik legidőigényesebb feladatok közé tartozik. A magas óradíjak és a szakemberhiány indokolják a kazán, illetve a hozzá tartozó fűtőkörök kialakítására fordítható idő minimalizálását. A FixTrend T-Box erre nyújt kiváló megoldást.

Új modell az Ön kényelmére! DAB Evosta 3

Egy szivattyú az Evotron leváltására

A 2019-es év a DAB-nál a fűtési keringető szivattyúk megújulásának éve. A már bemutatott, Evosta 2 szivattyú mellé érkezik a továbbfejlesztett Evosta család legújabb tagja, az Evosta 3 elektronikus fűtési keringető szivattyú, amely a lassan kivezetésre kerülő DAB Evotron modellek helyét veszi át a DAB keringető szivattyúk sorában. A jelenkor igényeit alapul véve készített fejlesztéseknek köszönhetően egy még megbízhatóbb elektronikával és egy többfunkciós kijelzéssel ellátott, még nagyobb energiamegtakarítást biztosító szivattyú kerül bevezetésre, amely bőven teljesíti az európai irányelvek jelenlegi követelményeit.