Fűtőkörök kialakítása FixTrend T-Box elosztóval

fűtőkörök kialakítására

A kazánházak kivitelezésekor fejtörést okozhat a tervezőknek a kazánokhoz csatlakozó különböző számú fűtőkörök megtervezése, illetve a kivitelezőknek annak kialakítása, hiszen ez az egyik legidőigényesebb feladatok közé tartozik. A magas óradíjak és a szakemberhiány indokolják a kazán, illetve a hozzá tartozó fűtőkörök kialakítására fordítható idő minimalizálását. A FixTrend T-Box erre nyújt kiváló megoldást.

Új modell az Ön kényelmére! DAB Evosta 3

Egy szivattyú az Evotron leváltására

A 2019-es év a DAB-nál a fűtési keringető szivattyúk megújulásának éve. A már bemutatott, Evosta 2 szivattyú mellé érkezik a továbbfejlesztett Evosta család legújabb tagja, az Evosta 3 elektronikus fűtési keringető szivattyú, amely a lassan kivezetésre kerülő DAB Evotron modellek helyét veszi át a DAB keringető szivattyúk sorában. A jelenkor igényeit alapul véve készített fejlesztéseknek köszönhetően egy még megbízhatóbb elektronikával és egy többfunkciós kijelzéssel ellátott, még nagyobb energiamegtakarítást biztosító szivattyú kerül bevezetésre, amely bőven teljesíti az európai irányelvek jelenlegi követelményeit.

FixTrend csöves hőcserélők

Tartósan megbízható működés

A Fixtrend termékcsalád tagjának legfőbb jellemzője a hatékonyság, az erő és a tartósság. Függőlegesen vagy vízszintesen is beszerelhető, így könnyen telepíthető bármely rendszerbe. Belsejében hullámosított rozsdamentes fűtő csövek garantálják a tökéletes hőátadást az áramlás során. A Fixtrend hőcserélő ötvözi a kiváló tervezést és a kompromisszum nélküli minőséget. Esztétikus kialakításának köszönhetően minden felhasználási terültre bátran alkalmazható.

FixTrend acéllemez lapradiátorok

Acéllemez lapradiátorokkal a tökéletes komfortért

A FixTrend acéllemez lapradiátorok ár/érték arány tekintetében a legkedvezőbbek a magyar piacon. A tüzelőanyag fajtájától (fa, szén, olaj, gáz) függetlenül, évek óta a gyors felfűtést eredményező radiátoros kialakítás a legnépszerűbb fűtési mód. A FixTrend acéllemez lapradiátorok esztétikus, vékony profillal kerülnek kialakításra. A radiátorokat teljes körű korrózióvédelem (minőségi nanokerámia bevonat – közel kétszeres rozsda és szennyeződésvédelem), egyszerű és gyors szerelhetőség jellemzi.

Végre elindult a konvektorcsere program!

2019. május 22.

Elindult az államilag támogatott konvektorcsere program, a pályázatokat 2019. május 22. 10 órától lehet benyújtani elektronikus formában a rendelkezésre álló keret kimerüléséig. Összesen 4000 pályázatot tudnak fogadni 2 milliárd Forint összértékben. A kétnapos halasztásról azokra a pályázókra gondolva döntött az Innovációs és Technológiai Minisztérium, akik az utolsó pillanatra hagyták adóbevallásuk véglegesítését.

HERZ szerelvények a tökéletes szabályzásért!

beszabályozás

A fűtési rendszerek tervezésekor, megvalósításakor, értékesítésénél számos szempontot veszünk figyelembe: az egyik ilyen szempont a fűtőberendezés gazdaságos, megbízható üzemeltetését biztosító szabályozási lehetőség. Ismert tény, hogy a szabályozásra egy rendszeren belül több helyen, több lehetőség van különböző igényeket elégítve ki. A HERZ központi fűtési szerelvénycsalád elemei közismertek és népszerűek Magyarországon. Hírüket esztétikus megjelenésüknek, megbízhatóságuknak és kiváló minőségüknek köszönhetik.