Baxi LunaDuo-Tec MP+ nagyteljesítményű kondenzációs fali gázkazánok

LUNA DUO-TEC MP+ modulációs tartománya 1:9

A BAXI kondenzációs gázkészülékei a piac legmeghatározóbb termékei közé tartoznak hosszú ideje. A márka folyamatosan jelentős sikereket ért el a kis teljesítményű kazánokkal, de az utóbbi években a nagyteljesítményű készülékei is egyre ismertebbé és népszerűbbé váltak a tervezők, kivitelezők és beruházók között. A termékkör bővítése és folyamatos fejlesztése természetesen kiterjed erre a szegmensre is, hiszen az egyre gazdaságosabb működés, megbízhatóság, kifinomult vezérlés ezen a területen különösen nagy hangsúlyt kap. A következőkben a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkező BAXI LUNA DUO-TEC MP+ kazáncsalád jellemzőit és beépítési lehetőségeit mutatjuk be.

Atlantic elektromos konvektorok

Gyors felfűtés a készülék felületének homogén és hatékony hőleadásának köszönhetően

Az elektromos konvektorok használata több esetben lehet indokolt, vagy éppen elkerülhetetlen. Az őszi, tavaszi átmeneti időszakban, amikor a fűtési szezon kezdete előtt vagy éppen a vége után még szükségünk lenne plusz egy-két fokra a tökéletes komfortérzet eléréséhez, de a fűtési rendszert még nem, vagy már nem szeretnénk bekapcsolni. Előfordulhat, hogy a földgázos fűtési rendszer kialakítása túl költséges és bonyolult lenne, vagy nem áll rendelkezésünkre megfelelő kémény. Például egy nyaralóban, ahol csak szakaszos üzemben kívánjuk használni a fűtést és nincs is szükség nagy teljesítményre. Az Atlantic ezekre az esetekre kínál tökéletes megoldást három elektromos konvektor típusával. Választhat közülük méret, teljesítmény vagy felszereltség alapján.

Kazáncserén gondolkodik? Itt egy kis segítség a választáshoz

Kazáncsere

Rengeteg kérdés vetődik fel, ha fűtésrendszer kiépítése, vagy akár annak korszerűsítése előtt állunk. A legjobb döntést akkor hozhatjuk, ha előzetesen kellőképpen tájékozódunk, és a szakemberek segítségét kikérjük. Épületgépész mérnök kollégánk, Forgács Péter az alábbi összefoglalóban velősen és közérthetően írja le, miket mérlegeljünk, és hogy szakáruházainkban milyen termékek iránt érdemes érdeklődni eladóinktól.

A BAXI kondenzációs készülékeinek megbízható, elegáns tagja LUNA DUO-TEC E

Energiahatékony fűtés.

A modern és kényelmes életmódhoz hozzá tartozik a gazdaságos, energiahatékony fűtés. A Baxi gyártója folyamatos innovatív tevékenységének köszönhetően megfelel ezeknek a trendeknek. A készülékek fejlesztése az EU környezettudatos tervezésre vonatkozó elveinek legteljesebb figyelembevételével történt. Ezért károsanyag kibocsátásuk rendkívül alacsony, működésük mégis kiemelkedően hatékony, amit a magas (93%) szezonális helyiségfűtési hatásfok értékek is bizonyítanak. Ha hosszútávra tervez és egy megbízható, de kiemelkedő üzembiztonságú elegáns, modern készüléket keres – az Ön kazánja a LUNA DUO-TEC E.

Új Siemens vezeték nélküli okos- termosztát

Construma díjas RDS110 készülék

Immáron két éve mutatta be a Siemens az okos-termosztátok piacán az azóta is egyedülálló és máig nagy népszerűségnek örvendő Construma díjas Siemens RDS110 készülékét. A felhasználói igények minél sokoldalúbb kiszolgálása érdekében az idei év őszétől vezeték nélküli változattal bővül a termékportfólió, ami az RDS110.R cikkszámot kapta. A koncepció változatlan: azaz professzionális műszaki tartalom, komplex komfort megközelítés, pontos szabályozás és egyedülálló intuitív kezelőfelület jellemzi az új készüléket.