Baxi kombi kazán verhetetlen áron! Hopp! Ugorj rá!

BAXI Prime 24 kombi készülék

A BAXI Prime kondenzációs kazánokkal akár 30% enerdiamegtakarítást is elérhet használati melegvíz-előállításkor. A BAXI Prime kondenzációs gázkazánok kiválóan illeszthetők megújuló energiát hasznosító rendszerekhez, úgymint szolár-, napelemes-, vagy hőszivattyús rendszerekhez. A megújuló energia hasznosítása nem csupán a szolgáltatóktól való függetlenedés miatt fontos, hanem egyben hozzájárul környezetünk védelméhez, csökkenti a fűtési és használati melegvíz-előállítási energiaköltséget is.

Kospel elektromos kazánok

Egyszerű telepítés

Napjainkban az épületek hőszigetelésének egyre optimálisabb kialakításával (esetleg hővisszanyerési megoldásokkal) gyorsan növekszik azon otthonok száma, amelyek fűtési hőszükséglete kifejezetten alacsony. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő elektromos kazánok - a fűtési feladatokon túl - a szükséges kiegészítők megvásárlásával (váltószelep, indirekt tároló stb.) a háztartások számára szükséges használati melegvíz-előállítást is képesek biztosítani.

Delta szobatermosztát sorozat

Tekerőgombos, programozható és rádiófrekvenciás szobatermosztátok

A háztartásokban elfogyasztott energia közel 80 százalékát a fűtés és a meleg víz előállítására használjuk fel. A legnagyobb megtakarítást pedig a fűtési költségek csökkentésével érhetjük el. A szobatermosztátok (mint, pl. a Delta termosztátok képviselői is) viszonylag olcsó szerkezetek, áruk egy központi fűtés beruházási költségének néhány ezrelékét teszi ki. A Delta termosztátok kínálatában a digitális, programozható és rádiófrekvenciás szobatermosztátokon túl megtalálhatók hagyományos (tekerőgombos) szobatermosztátok, tartály- és csőtermosztátok is. A szabályozás leggazdaságosabb formája a külső hőmérséklet alapján történő szabályozás, ahol egy az épület homlokzatán elhelyezett hőérzékelő biztosítja a vezérlő jelet a fűtés ideális vezérlésére. Ebben az esetben a fűtési előremenő hőmérséklet a külső jel alapján folyamatosan változik, amivel jelentős összeg takarítható meg a fűtési számlából.