Ke Kelit innovatív csőrendszerek

A hagyományos rétegrendű kivitelezés akár 150mm-rel csökkentheti a hasznos beltér magasságát.

Ezeket a rendszereket a korábbi betonmagfűtési/hűtési rendszerekkel ellentétben az alsó vasalás alá, közvetlenül a zsaluzatra telepítik. A betonfödém vasalási és betonozási munkái előtt előre megtervezett, gyárilag összeállított modulokat szállít a Ke Kelit az építkezésre. A modulok a fűtéshez/hűtéshez szükséges csöveket és a zsaluzatra kerülő távtartókat tartalmazzák egy előre megtervezett méretben (a Ke Kelit tervezési szolgáltatással segít az épületgépész tervezőknek).

Atlantic elektromos konvektorok átmeneti, kiegészítő vagy akár önálló fűtésre

Falra vagy lábszettre szerelhető elektromos konvektor

Napjainkban egyre jobban elterjednek a különböző elektromos fűtések. Jellemzően kiegészítő vagy átmeneti fűtési alternatívaként voltak használatosak, viszont a napelemek térhódításával már önálló fűtési eszközként is alkalmazhatók. Az Atlantic elektromos konvektorai zajtalanul működnek, többféle teljesítménnyel kaphatók, modern megjelenésűek. Falra szerelhetők, de kiegészítő láb készlettel könnyen mozgathatóvá válnak a lakáson belül.

Pár kattintással a sínbe illeszthető, blokkosított mennyezetfűtési rendszer

Uponor mennyezetfűtés /hűtési rendszer

Ha olyan mennyezetfűtési/hűtési rendszert keres amely egyszerűen, gyorsan, akár szerszám nélkül is beszerelhető és csekély a súlya, ha nagyobb, egybefüggő felületet szeretne létrehozni, ha mennyezetbe süllyesztett berendezéseket is szeretne elhelyezni és hűtését/fűtését zaj és légmozgás nélkül szeretné megoldani, ugyanakkor kiváló komfortérzetet biztosítva, akkor az Uponor Thermatop M csak Önre vár. Az Uponor Thermatop M olyan vizes hűtő és fűtő álmennyezeti rendszer, amely elsősorban a hősugárzás elvén működik, és számos kialakításban alkalmazható.

Az ADEY Legjobb Gyakorlat folyamata

Tisztítás folyamata

A MagnaClean mágneses szűrő eltávolítja a rendszerben keletkező magnetit iszapot és a többi nem mágnesezhető szennyeződést a központifűtés-rendszerből, így folyamatos védelmet biztosít fűtési rendszerének, illetve meghosszabbítja a kazán élettartamát. A MagnaCleanse rendszertisztító berendezéssel végzett rendszerátmosással gyakorlatilag az összes lebegő fekete vas-oxid eltávolítható, rendkívül rövid időn belül. Ez az eljárás egy költséghatékony, hatásos és egyszerű megoldást biztosít.

HERZ termofejek a maximális komfort eléréséhez

A nagyon érzékeny HERZ hidraulikus érzékelő a legkisebb hőmérsékleti különbségre reagál

A legmagasabb technológiai, kényelmi és esztétikai követel-ményeknek megfelelő termosztatikus szelepekkel kapcsolatban a HERZ az első nyilvánvaló választás. Napjainkban időnk nagy részét zárt térben töltjük, ezért a kellemes szobahőmérséklet nélkülözhetetlen. A HERZ termosztatikus szelepek hozzájárulnak ehhez. Egy szelepből és egy termosztatikus fejből állnak, önállóan működnek külső áram nélkül és egyedi hőmérséklet választást kínálnak az otthoni optimális kényelem eléréséhez.

Baxi LunaDuo-Tec MP+ nagyteljesítményű kondenzációs fali gázkazánok

LUNA DUO-TEC MP+ modulációs tartománya 1:9

A BAXI kondenzációs gázkészülékei a piac legmeghatározóbb termékei közé tartoznak hosszú ideje. A márka folyamatosan jelentős sikereket ért el a kis teljesítményű kazánokkal, de az utóbbi években a nagyteljesítményű készülékei is egyre ismertebbé és népszerűbbé váltak a tervezők, kivitelezők és beruházók között. A termékkör bővítése és folyamatos fejlesztése természetesen kiterjed erre a szegmensre is, hiszen az egyre gazdaságosabb működés, megbízhatóság, kifinomult vezérlés ezen a területen különösen nagy hangsúlyt kap. A következőkben a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkező BAXI LUNA DUO-TEC MP+ kazáncsalád jellemzőit és beépítési lehetőségeit mutatjuk be.