A BAXI kondenzációs készülékeinek megbízható, elegáns tagja LUNA DUO-TEC E

Energiahatékony fűtés.

A modern és kényelmes életmódhoz hozzá tartozik a gazdaságos, energiahatékony fűtés. A Baxi gyártója folyamatos innovatív tevékenységének köszönhetően megfelel ezeknek a trendeknek. A készülékek fejlesztése az EU környezettudatos tervezésre vonatkozó elveinek legteljesebb figyelembevételével történt. Ezért károsanyag kibocsátásuk rendkívül alacsony, működésük mégis kiemelkedően hatékony, amit a magas (93%) szezonális helyiségfűtési hatásfok értékek is bizonyítanak. Ha hosszútávra tervez és egy megbízható, de kiemelkedő üzembiztonságú elegáns, modern készüléket keres – az Ön kazánja a LUNA DUO-TEC E.

Új Siemens vezeték nélküli okos- termosztát

Construma díjas RDS110 készülék

Immáron két éve mutatta be a Siemens az okos-termosztátok piacán az azóta is egyedülálló és máig nagy népszerűségnek örvendő Construma díjas Siemens RDS110 készülékét. A felhasználói igények minél sokoldalúbb kiszolgálása érdekében az idei év őszétől vezeték nélküli változattal bővül a termékportfólió, ami az RDS110.R cikkszámot kapta. A koncepció változatlan: azaz professzionális műszaki tartalom, komplex komfort megközelítés, pontos szabályozás és egyedülálló intuitív kezelőfelület jellemzi az új készüléket.

Nyerjen energiát Bosch hőszivattyúval

A Bosch környezetbarát és kiemelkedően hatékony levegő-víz hőszivattyúi, a Compress 3000 AWS split, illetve a Compress 6000 AW család tagjai monoblokk kialakításban érhetők el. Bár a két termékcsalád részben eltérő technológiára épül, a végeredmény mindkét esetben egy alacsony energiafelhasználású, magas komfortot nyújtó fűtési, hűtési és használati melegvíz rendszer köszönhetően a fejlett szolgáltatásokat nyújtó beépített Bosch HPC400 szabályzónak, amely nemcsak a berendezés működéséért felel, hanem egy teljes értékű fűtési, hűtési szabályzóként is működik.

Hatékony megoldások a fűtéstechnika területén

A fűtéstechnika hihetetlen fejlődésen ment keresztül.

Ahogyan az elmúlt évtizedekben a világon szinte minden, úgy a fűtéstechnika is hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Kezdve a vegyes tüzelésű kazánoktól, melyek még nagyon robosztusak voltak és nem lehetett őket automatikus szabályzásúvá alakítani, a hagyományos gázkészülékeken át, amik már jóval könnyebbé és kényelmesebbé váltak, hiszen automatikus szabályzásúak és egyszerűen kezelhetőek voltak, egészen a napjainkban széles körben alkalmazott, magas hatékonyságú kondenzációs készülékekig.