Ne feledje, készülék újra pozicionálás a Baxinál!

Nagyobb komfort, magasabb műszaki tartalom

A piac által jól ismert BAXI Luna Duo-tec Compact (mostanra kifutó) kondenzációs kazánjaink lassan kivezetésre kerülnek a magyar piacról! Helyüket a nagyobb komfortot biztosító, magasabb műszaki tartalommal bíró (már korábban is jól ismert) Luna Duo-tec gázkazán család veszi át. Versenyképes ár, kiváló műszaki tartalom és igen széles termékválaszték. Hogy mivel is tud még többet és miért jobb választás a Luna Duo-tec kondenzációs kazán a korábbi Compact gázkazánnál? Ebben segítünk eligazodni.

Atlantic Ecoboost elektromos konvektor

Mobil fűtés egyszerűen, könnyedén

Amennyiben elhagyja a szobát, és az elektromos konvektor érzékelője fél órán át nem észlel mozgást, a hőmérsékletet a beállított ECO szintre szabályozza ECO funkció: azonnal energiát takarít meg Önnek. Abban az esetben viszont, ha az elektromos konvektor precíz szenzora a szobában ismét mozgást észlel, bekapcsol és felfűt a normál hőmérsékletre. Boost fukció: ezzel a funkcióval és a precíz termosztáttal jelentős - a gyári adatok szerint - akár 35%-os megtakarítást is elérhet elektromos fűtésszámláján.

10. éves a Grundfos székesfehérvári gyára

Világszerte ismert hazai gyártású szivattyúk

10. születésnapját ünnepli a Grundfos székesfehérvári gyára. Az elmúlt évtizedben 4 millió szivattyú készült el a fehérvári üzemben. Ebbe a hatalmas számba beletartoznak a barkácsboltokban kapható, kerti felhasználásra szánt gépek, de a pekingi Madárfészek úszóarénának gyártott ipari méretű eszközök is. A Grundfos ügyvezető igazgatója a számokon túl arról is beszélt, hogy mennyire fontos a magyar leányvállalat szerepe a nemzetközi kutatás-fejlesztésben, hogy milyen kihívásokat jelent a munkaerő megtartása, és hogy milyen fontos szerep jut a magyar mérnököknek a világ emblematikus épületeinek megalkotásában. Kerek évfordulót ünnepel a Grundfos Magyarországon: 2007 szeptemberében adták át az első székesfehérvári gyáregységet. A cég azonban már évekkel korábban is jelen volt a magyar piacon: milyen út vezetett idáig?