FORMY 01 Minimalizmus a lehető legtisztább formában

A Formy mosdók maximálisan kényelmes teret biztosítanak

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk.

Kapcsolat a jó közérzethez!

Smatrix, Smatrix Pulse, Smatrix Style, SmatrixBase Pulse

A mai felgyorsult, elektronizált környezetünkben már megrendelői elvárás lett, hogy a házunkat is tudjuk vezérelni helyiségenként helyileg, vagy akár távolról, okos eszközökről. Ezáltal a szigorodó TNM* rendelet követelményeit is ki tudjuk elégíteni a saját elvárásunk mellett. Ezek a rendszerek viszonylag könnyen hozzáilleszthetőek akár új építésről, akár meglévő épületről legyen szó. A vezérlés családok lehetnek önállóan működő, illetve „okosotthon” vezérlő rendszerrel kompatibilis kivitelűek. Az Uponor a korszerű megoldások piacvezető gyártójaként ezen igényeket felismerve fejlesztette ki az Uponor Smatrix Pulse vezérléscsaládot

Csodavár Űrbázis

A Rejtett Kincsek Down Egyesülettel karöltve 16 egyedi, kézzel festett RAVAK mosdótálat készítettek

A Ravak Hungary Kft. 20. születésnapja alkalmából neves művészek, színészek, festők, egy különleges kisfiú, valamint 16, kézzel festett kerámia mosdó segítségével, egy árverés keretében ünnepelt. A Csodavár Űrprogram részeként egy igen izgalmas hely megépítéséhez járulhattak hozzá. A Rejtett Kincsek Down Egyesülettel karöltve 16 egyedi, kézzel festett RAVAK mosdótálat adtak kalapács alá. Az árverésen összegyűlt összeget egy speciális kültéri játszótér építésére fordítják.