Ellenőrizni fogják a klímaszerelést

Szigorított vásárlási feltételek a klímaszerelésnél

Vége annak az időnek, amikor bárki bárhol, bárkitől vásárolhatott klímaberendezést, bárkivel felszereltethette, majd üzemeltethette kedvére, és akár a hűtőközeget is kiengedhette a levegőbe. Szabályok eddig is voltak, de most már be is tartatják őket. Ha valaki azt gondolja, a klímakészülékek vásárlása egyszerű feladat – bemegyünk egy áruházba, vagy egy keresünk egy webshopot számítógépünkön, veszünk (rendelünk) egy berendezést, és majd valakivel felszereltetjük –, az tévedésben van. Ma már a barkácsáruházak is betartják, -tartatják a szabályokat.

Új ELS EC ventilátor a Kamleithnertől

Kimagasló hatásfokú EC-technológia

Az elszívó ventilátorok legkorszerűbb képviselője a Helios ELS típus, amely most energiatakarékos EC motorral is elérhető. Az ultraSilence® ELS évek óta a mérték, ha egycsöves lakásszellőztető rendszerekről van szó. A ventilátor impozáns nyomásteljesítményével erősebb bármely hasonló rendszernél a piacon. Mindeközben felülmúlhatatlanul csendes az ultraSilence® technológiának köszönhetően, a szakma által számtalan díjjal és elismeréssel kitüntetett designba csomagolva.

Újra véradó napot szervezett a Plan Zrt.

Véradó nap Kecskemét

Június 26-án a Plan Zrt. ismét véradó napot szervezett kecskeméti telephelyén, melyen a dolgozókon kívül néhány partnerünk, vásárlónk is megjelent. Volt aki már 18. alkalommal vállalta a tűszúrást, de bőven akadtak bátor, első véradók is. A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a hazai, térítésmentes véradás szervezésében. Több településen szervezi a lakossági, munkahelyi véradásokat. Véradásaikon évente közel 30.000. fő jelenik meg és adja le vérét, hozzájárulva ezzel az egyenletes vérellátás biztosításához Magyarországon.