Unidelta FlexAll többrétegű cső

Fűtési és melegvizes rendszerek kiépítéséhez

FlexAll egy PE-RT/Alumínium/PE-RT többrétegű speciálisan kifejlesztett cső, amely hideg és melegvíz vezetésre alkalmas. A Flex-All cső rendkívül rugalmas ezért különösen alkalmas sugárzó fűtési és hűtési rendszerekbe való telepítésre. Köszönhetően a nagy mechanikai szilárdságnak és toxikus anyag mentességnek, telepíthető használati melegvíz és radiátoros fűtési rendszerekbe is. Kínálatunkban megtalálható a natúr cső (1.1 ábra), és szigetelt cső (1.2 ábra) egyaránt.

ViFresh szagtalanító a Villeroy&Boch-tól

A beépített rekesz minden öblítéssel tiszta és friss hatást biztosít

A beépített rekesz minden öblítéssel tiszta és friss hatást biztosít. A "Higiénia bajnokunk az innovatív WC a háromszoros tisztaságért" jelmondattal a Villeroy & Boch új normákat állított fel a WC-higiénia terén azáltal, hogy ötvözte a DirectFlush gyűrű nélküli technológiát a szennyeződéstaszító CeramicPlus felülettel, és az AntiBac antibakteriális mázfelülettel. Az eredmény pedig lenyűgöző. A WC-k optimális higiéniát biztosítanak, mivel könnyen, gyorsan és alaposan tisztíthatók, ráadásul mindezt alacsony vízfogyasztás mellett teszik. A legújabb innováció, a ViFresh, pedig minden öblítéssel tiszta és friss hatást biztosít.

A gépészet kerüljön külön helyiségbe?

Kazánház

A kérdés megválaszolása előtt mindenképpen válasszuk szét a lakást és a házat. Emellett érdemes leszögezni, hogy egy adott ingatlanban a legtöbbször maga a négyzetméter, azaz az a felület a legdrágább, amit az építtető elképzelt magának és mi gépészek ebből a drága, rengeteg más funkciónak is használható területből akarunk kihasítani többet-kevesebbet. Ha csak és kizárólag ebből az aspektusból indulunk ki, akkor a válasz „Na ne már! Külön helyiség a gépészetnek? Ki van zárva!”

Földünkért világnap nyereményjáték

1991. október 21-én a dalai láma szavaival indult útjára a Földünkért kampány, hogy felhívja a figyelmet az első környezeti világtalálkozóra, az 1992-es riói Föld-csúcsra. 25 éve világnap ez a nap, amely cselekvésre buzdít, az élővilág megőrzésére. Ez alkalommal „Földünkért világnap” játékunkban 3 olyan „tippet” – lehetséges megoldást várunk, amivel sokat tehetnek a családok Földünk védelmében.