Helytakarékos készülékcsatlakozó szelep

COMFORT fogantyúval. A háztartási gépek helytakarékos csatlakoztatásához.

COMFORT fogantyúval ellátott orsószelep, a megszokott SCHELL minőségben. Alkalmas mosógépek, mosogatógépek csatlakoztatására. Azért, hogy a mosógépekben egyre nagyobb mennyiségű szennyes elférjen, a gépek egyre mélyebbek és a csatlakoztatásukra rendelkezésre álló helyek pedig egyre szűkebbek. A SCHELL az új helytakarékos készülékcsatlakozó szelepével a megfelelő megoldást kínálja mindazok számára, akik a helyről igen, de a minőségről nem szeretnének lemondani.

Szűrők fontossága a légtechnikában

Az, hogy a lakóterünket miért kell védeni, egyértelmű: saját és családunk egészségének megóvása érde

Sok forrásból lehet hallani, olvasni, hogy miért van szükség szellőztetésre (ez a vírusos időszakban csak felerősödött). A légcserét különféle megoldásokkal érhetjük el. A legjobb módszer az, ha hőviszanyerős szellőztetési módot választunk. Ekkor a beépített hőcserélőnek köszönhetően a befúvott friss levegő hőmérséklete közel van az elszívott levegő hőmérsékletéhez, ezért nincs komfortbeli romlás a levegő bevezetésekor a többi módszerrel szemben. Azonban a befúvott levegő hőmérséklete mellett annak minősége, azaz tisztasága sem mellékes, sőt, talán még fontosabb is!

Dinamikus beszabályozó szelepek a HERZTŐL

A cég céljai közé tartozik az energiahatékony és környezettudatos épületek épületgépészeti technológ

A dinamikus beszabályozó szelepekre nem lehet elég sokszor visszatérni. Az idő előrehaladtával egyre több típus, a régi kiviteleknek egyre profibb fejlesztése kerül a piacra. E fejlesztések egyik élenjáró cége a bécsi székhelyű HERZ vállalat-csoport. A cég céljai közé tartozik az energia-hatékony és környezettudatos épületek épületgépészeti technológiájának kiszolgálása. E cél eléréséhez az egyik út a dinamikus beszabályozó szelepek folyamatos fejlesztése, újak tervezése és megjelentetése.

CEGLÉD – SZERVIZ KÖZPONT HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETÉSE

Aereco Global PX 800 FW

Manapság szükség van lakásunk mesterséges módon való szellőztetésére. Erre a legjobb módszer, ha hővisszanyerős géppel való szellőztetést választunk. Ekkor -téli esetet alapul véve- a lakásban lévő meleg, de elhasznált levegő a szellőztetőgépben lévő hőcserélőn keresztül átadja hőtartalmának egy részét a kinti friss, de hideg levegőnek. Természetesen nyáron is nagy haszna van ennek a rendszernek.