Levegő -víz
Hőszivattyúk
-50%
ENERGIASZÁMLA
ATLANTIC ÉS BAXI HŐSZIVATTYÚK
OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSSAL
Ajánlatot kérek

MIT JELENT A LEVEGŐ-VÍZ
HŐSZIVATTYÚ?

A hőszivattyúknak számos fajtája van. A levegő-víz hőszivattyú kifejezés arra utal, hogy a berendezés a külső levegő hőtartalmát használja fel az épületünk fűtésére. Mégpedig úgy, hogy ezt az energiát a fűtési rendszerben lévő víz felmelegítésére fordítja. A felmelegített víz pedig ezután a szokásos módon padlófűtés, fan-coilok, vagy akár radiátorok felhasználásával fűti az épületet. Manapság ezek a berendezések már olyan műszaki- és árszínvonalon vannak, hogy bátran és gazdaságosan használhatók társas és családi házak fűtésére, hűtésére.

GYORS ÉS EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A kert nyugalmát csak egy kis méretű, célszerűen elhelyezett kültéri egység „zavarja” meg. A belső gépészeti szerelés könnyedén, rövid idő alatt kialakítható.

TUDJA MI AZ A COP ÉRTÉK?

Megmutatja, hogy a hőszivattyú 1kW felvett elektromos teljesítmény felhasználásával, mekkora hőteljesítmény leadására képes. Vagyis tapasztalhatja milyen takarékosan működik a készülék! COP=4,0 – a hőszivattyú 1 kW elektromos teljesítménnyel 4 kW fűtési teljesítményt állít elő.

KIEMELKEDŐEN ALACSONY
ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG

Köszönhetően a magas 4-4,5-ös COP értéknek az Atlantic és a Baxi hőszivattyúk kis mennyiségű elektromos energia felhasználásával nagy mennyiségű fűtési energiát tudnak előállítani. Ön megvásárol 1 kWh elektromos áramot, de ennek segítségével 4-4,5 kWh mennyiségű energiát tud felhasználni a fűtési/hűtési rendszerben. Napelemekkel kombinálva az üzemeltetési költségek közel 0-ra csökkenthetők.

Ajánlatot kérek

KAPCSOLÓDJON KÖNNYEDÉN

Megfelelő előkészítés mellett az Atlantic és a Baxi hőszivattyúk egyszerűen csatlakoztathatók meglévő fűtési rendszerre. Elektromos árammal működnek. Nem szükséges földgáz csatlakozás. Nincs gázterv. Nincs kémény.

NYÁRON HŰSÍT

Az Atlantic hőszivattyúk nem csak fűtésre, hanem hűtésre is alkalmasak. Amennyiben fan-coilt használ, vagy megfelelő felülethűtés (pl. mennyezet) van kialakítva, nem kell törődnie a nyári forrósággal.

MELEGVIZET IS AD

Az Atlantic és BAXI hőszivattyúk alkalmasak használati melegvíz előállítására is, minden időszakban. Ehhez csupán egy megfelelően méretezett HMV tárolót kell a rendszerbe illeszteni.

ILLIK HOZZÁ...

Illeszthetők a legtöbb fűtési rendszerkehez: felületfűtés, fan-coil, alacsony hőmérsékletű radiátoros fűtés. Ráadásul kiegészítőfűtés, gázkazán csatlakoztatására és vezérlésére felkészítették.

Fontos információink a támogatásról

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Lépjen velünk kapcsolatba!

Ügyfélszolgálat
* jelölt mezők kitöltése szükséges a kapcsolatfelvételhez