VÍZELLÁTÁSI RENDSZEREK
OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSSAL
Ajánlatot kérek

VÍZELLÁTÁSI RENDSZEREK

Az Otthonfelújítási Program keretében a vízellátási rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje esetén is igényelhető támogatás.
A GÉPÉSZ hosszú idő óta a fűtési- és vízellátási rendszerek felújításának elkötelezett szakértője,
hozzáértő szakemberekkel, jelentős műszaki háttérrel.

ELEKTROMOS BOJLEREK

Az egyedi használati melegvíz előállítás leginkább elterjedt eszköze hazánkban a villanybojler. Megtaláljuk családi házakban, kisebb lakásokban, nyaralókban. Praktikus és olcsó megoldás.

Mi az Atlantic villanybojlereket ajánljuk, de éppúgy fellelhető kínálatunkban a Hajdu és Ariston termékcsalád is.
A széles termékpaletta garantálja, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő terméket.
Az Atlantic villanybojlerek számos méretben, kialakításban állnak rendelkezésre, sokféle szabályzási megoldást kínálva.
Az Atlantic Opro+ és Vertigo típusok léteznek úgynevezett Steatite változatban is, ami azt jelenti, hogy ezek a készülékek száraz kerámia fűtőelemmel rendelkeznek, mely egy erre a célra kialakított zománcozott acélhüvelyben kerül elhelyezésre. A Steatite technológiával készült bojlerek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek:

  • a kerámia fűtőelemet a vízkő nem tudja megtámadni
  • a fűtőelem esetleges cseréje/javítása esetén sem kell a bojlert leüríteni
  • kisebb a hőveszteség a nagy sűrűségű freonmentes hőszigetelésnek köszönhetően

Ajánlatot kérek

HMV-TÁROLÓK

Az épületeink fűtése mellett a használati melegvíz termelés befolyásolja legjobban a komfortérzetünket. Ennek fontos eszköze egy jó minőségű, tartós HMV tároló. A családi házakban/lakásokban alkalmazott tárolók általában belső hőcserélőt tartalmaznak, melyen keresztül a gázkazán vagy hőszivattyú fűti fel a vizet a kívánt hőmérsékletre. A hosszú idő óta bevált és kiváló ár/érték arányú Concept tárolókat ajánljuk. Rendkívül széles a termékpalettával rendelkezik a lakossági méretekben is. Az optimális megoldás megtalálásához kérje szakértőink segítségét!

CSŐVEZETÉKEK

A vízvezeték rendszer kialakításához sok csőre lesz szükségünk. Manapság a gyakorlatban az ötrétegű műanyag csövek alkalmazása a legelterjedtebb az ilyen rendszerekben is. A cső felépítése, koncentrikusan kívülről befele haladva: polietilén – kötőanyag – alumínium – kötőanyag - polietilén. Ennek köszönhetően könnyű, de rendkívül alaktartó. Védelmet nyújt a rendszerbe beszivárgó oxigén ellen (oxigéndiffúzió). Sokoldalúan alkalmazható:

  • vízellátás
  • radiátoros fűtés
  • padlófűtés
  • egyéb felületfűtés/hűtés
Ajánljuk a Concept, Unidelta, Uponor, Rehau ötrétegű csőrendszereket, melyek kényelmes és megbízható megoldásokat kínálnak széles méretválasztékban.

VÍZLÁGYÍTÓK

Magyarországon jelentős mennyiségben áll rendelkezésre az egyik legnagyobb kincs: a tiszta víz. Sajnos a víz keménysége – bár földrajzi eltéréseket mutat – általánosságban magasnak mondható. Ezért amikor vízellátási rendszert alakítunk ki, vagy újítunk fel, célszerű a megfelelően kiválasztott vízlágyító berendezés beépítése. A Concept és a BWT vízlágyítókat javasoljuk erre a célra. A berendezések alkalmazkodnak rohanó életvitelünkhöz, bőséges mennyiségű lágy víz szállítására képes. Selymes vízzel a mosás, fürdés és zuhanyzás is sokkal kellemesebb. A ruhák puhábbak lesznek, bőrünk nem szárad ki, hajunk fénylőbb és jobb tapintásúvá válik. A tökéletes lágy víznek köszönhetően lerövidül a fürdőszoba és konyha takarítási ideje, ezáltal több szabadidőnk marad magunkra és családunkra. A vízlágyító készülékek nem csak otthonunkat, hanem készülékeinket - mosó és mosogató gépek és más hasonló berendezések - is megvédik a vízkőtől. Működésük teljesen automata, telepítésük rendkívül egyszerű.

SZANITER

Szaniter termékeink között mosdó, fürdőkád, zuhanykabin, wc, piszoár, bidé és falikút lelhető fel. Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, így az Alföldi, Ravak és Kolo márkák mellett tettük le a voksunkat.
Beépítésben, formavilágban, méretben
gazdag termékválasztékot nyújtunk minden szaniter termék esetében, legyen szó falra szerelhető, álló vagy beépíthető mosdóról, szögletes vagy íves formában. Kapható falra szerelhető, vagy álló wc, alsó vagy hátsó kifolyással. Léteznek perem nélküli wc-k, melyek higiénikusak és lényegesen könnyebb a takarításuk is. A fürdőkád és zuhanykabin kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

CSAPTELEPEK

Egy minőségi csaptelepet évekig használhatunk anélkül, hogy bármilyen meghibásodás érné. Mi a Concept, Mofém, Teka, Grohe, Hansgrohe, Kludi, Ravak csaptelepek forgalmazzuk. A csaptelepek olyan gazdag formavilággal rendelkeznek, hogy biztosan megtalálja azt a típust, ami az otthonához legjobban illik.

SZERELVÉNYEK

Egy épület vízellátáshoz számtalan szerelvényre szükség lehet. Ilyenek például a wc-tartályok, a sarokszelepek, kifolyó- és öblítőszelepek, csempeszelepek. Szükség lehet flexicsőre, vízórára, szűrőkre, összefolyókra. Ezek is mind fellelhetőek a kínálatunkban.

Fontos információink a támogatásról

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ügyfélszolgálat
* jelölt mezők kitöltése szükséges a kapcsolatfelvételhez