BAXI korszerű fűtési megoldások

A Baxi a világ 3. legnagyobb gázkészülék gyártójaként immár 24 éve a magyar fűtéstechnikai piac egyik vezető szereplője. Kondenzációs kazánok értékesítésben már 4. éve tartja vezető pozícióját. Gázkészülékeit kiemelkedően széles modulációs tartomány és folyamatos gázszabályozás jellemzi. A megújuló energia hasznosításában rejlő lehetőségeket kihasználva, a Baxi levegő-víz hőszivattyúk és napkollektoros rendszerekkel járul hozzá a tökéletes önfenntartó és környezetbarát rendszerek kiépíthetőségéhez. Épületfűtés, -hűtés, HMV előállítás – BAXI.

 • Gázkazán

  Kondenzációs gázkazánok

  A BAXI magas modulációs tartománnyal rendelkező gázkészülékeivel akár 30% energiamegtakarítást is elérhet a melegvíz-készítés során. A BAXI Magyarország piacvezető kondenzációs készülék gyártója - A BRG Building Solutions piackutató intézet 2014-15-16-17-es felmérése alapján.

  Részletek >>
 • Leveg?-víz h?szivattyú

  Hőszivattyúk

  Energiatakarékos - költséghatékony - környezetkímélő megoldás otthona fűtésére-, hűtésére, melegvíz-ellátására. Kivitelüknek köszönhetően a BAXI hőszivattyúk bármikor a rendszerbe integrálhatók, nem csupán új építésnél van lehetőség beépítésükre.

  Részletek >>
 • Napkollektoros rendszer

  A Baxi szolár rendszeri a Nap energiáját alakítják hőenergiává, amit használati melegvíz-előállításra, fűtésre egyaránt hasznosíthatunk (akár 10 kollektor összekapcsolásával ferde, vagy lapostetős szereléssel).

  Részletek >>
 • Kapcsolat

  Kapcsolat menüpontunkban szerviz-, kereskedelmi-, projekt- és marketing elérhetőségeinket találja. Keress minket online, telefonon vagy személyesen - állunk rendelkezésére!

  Részletek >>
 • Szerviz kereső

  Találja meg egyszerűen az Ön közelében dolgozó legjobb szakembert. Egyszerű szűrés megyékre bontva Márkaszerviz menüpontunkban az Ön kényelméért! További jótállással kapcsolatos információk a Szervizközpont menüben.

  Részletek >>
 • Terméktámogatás

  Prospektusok, gépkönyvek, termékismertető adatlapok, energiahatékonysági címkék, CE és EK megfelelőségi nyilatkozatok koncentráltan egy helyen, letöltési lehetőséggel.

  Részletek >>

Baxi Prime 1.24 kondenzációs fali fűtőkazán

Az elmúlt két év folyamán a bevezetésre került Európai Uniós rendeletcsomag (ErP direktíva, Ökodesign irányelv) következtében jelentősen átalakult hazánkban is a gázkazánok piaca. A változásokra a BAXI is reagált: bővítette kondenzációs gázkazánjainak választékát és megkezdte a BAXI Prime néven kondenzációs kombi- és fűtő gázkészülékei forgalmazását.

Tovább olvasom >>