Kondenzációs gázkazánok
A kondenzációs gázkazánok hasznosítják a füstgázban lévő vízgőz energiatartalmát (rejtett hő). Hatásfokuk ezért kiemelkedően magas. Alkalmazásukkal akár 35%-os energia-megtakarítást érhetünk el a hagyományos működési elvű készülékekhez viszonyítva.
Hagyományos gázkazánok
Kompakt méretek, könnyű beépíthetőség, csendes működés, egyszerű kezelés, gazdaságos üzem – ezek a tulajdonságok jellemzik a BAXI hagyományos működésű zárt égésterű és kéményes, fűtő és kombi gázkazánjait.
Indirekt fűtésű melegvíz-tárolók
Az indirekt fűtésű használati melegvíz tárolók alkalmazása gazdaságos és kiemelkedően komfortos módja a melegvíz előállításának és használatának.
Szolár berendezések
A megújuló energiaforrások közül a legegyszerűbb a napenergia hasznosítása - elsősorban HMV előállítására, másodsorban fűtési rendszerek energiaigényének kielégítésére részben, vagy egészben. A BAXI szolár termékei segítséget nyújtanak Önnek a környezettudatos energiafelhasználásban.
Égéstermék elvezetés
A kondenzációs gázkazánok és a hagyományos zárt égésterű gázkészülékek esetén gondoskodnunk kell az égéshez szükséges levegő bevezetéséről, valamint a keletkező füstgáz biztonságos elvezetéséről. Ezt a célt szolgálják a BAXI minden igényt kielégítő égéstermék elvezető rendszerei.
Szabályozók gázkészülékekhez
A kazánok működéséhez elengedhetetlen a jól megválasztott, a fűtési rendszerhez és a felhasználói igényekhez illeszkedő szabályzás, továbbá a megfelelő minőségű kiegészítők és szerelvények alkalmazása. Ehhez nyújt segítséget a BAXI saját szabályzórendszerei és szerelvényei biztosításával.
Boltok

Alternative content

Get Adobe Flash player

Szervizkereső
Találja meg az Önhöz legközelebbi szervizt! Tovább
Hírek

2015. 10. 19.

Jelentős változások történtek a hazai kazánpiacon. A változások oka az az Európai Uniós rendeletcsomag volt, melyet röviden csak ErP-nek, ErP direktívának vagy Ökodesign irányelvnek neveznek. Ezek célja az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának jelentős csökkentése, a megújuló energiák felhasználásának és az energiahatékonyságnak a növelése.

2014. 06. 25.

A LUNA PLATINUM kazánok a jól bevált, a végfelhasználók és kivitelezők által kedvelt LUNA SYSTEM HT, és LUNA3 HT COMFORT sorozatokat váltják fel, úgy hogy egyrészt ötvözik és továbbviszik ezek legjobb tulajdonságait, másrészt olyan szolgáltatásokat és innovatív újdonságokat tartalmaznak, melyek beépítése csak a közelmúltban elvégzett fejlesztések eredményeképp vált lehetségessé.

2014. 03. 11.

Baxi Luna Duo-Tec MP

A megújult, nagyteljesítményű fali kondenzációs gázkazán család. A LUNA DUO-TEC MP modulációs tartománya 1:9. Ez annyit jelent, hogy a készülékek a maximális teljesítményük kilenced részéig képesek folyamatos láng modulációval csökkenteni a teljesítményüket.

2014. 02. 28.

Minden ősszel ugrásszerűen megnő a gázkazán szereléssel és karbantartással foglalkozó szakemberek munkája.

2014. 01. 14.

Néhány napja hivatalosan is megkezdődött a fűtési szezon. Ebben az időszakban mindig fokozottabb figyelemmel fordulunk az épületeink fűtése és ezzel együtt a fűtőkészülékek felé.

Elérhetőség Termékek Szolgáltatások Rólunk
 
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
© GÉPÉSZ. Minden jog fenntartva!