Impresszum

A honlap fenntartója:

Ép-Gépész Holding Kft.
Székhely: 1195 Budapest, Vas Gereben utca 4.

Elérhetőség:
Levélcím: 6000 Kecskemét, Kurucz krt. 28.
Telefon: 06 76 481 716
Telefax: 06 76 482 175
E-mail: szerviz@gepesz.hu
Internet: www.baxi.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Szido Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.
A Szido Kft. tájékoztatja Önt, hogy a www.baxi.hu weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A www.baxi.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Szido Kft. jogosult. A Baxi logó és a Baxi termékek nevei a Szido Kft. kereskedelmi védjegyei.
A Szido Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Szido Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
A Szido Kft. a www.baxi.hu weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldal a Szido Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Szido Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
A Szido Kft. fenntartja a jogot, hogy a www.baxi.hu weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Szido Kft. nem garantálja, hogy a www.baxi.hu weboldal hozzáférése folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Szido Kft. kifejezetten kizárja.
A Szido Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyhez a www.baxi.hu weboldal kapcsolódhat, vagy amelyekre hivatkozhat.