Fedezd fel Te is a Rautool kézhez álló szerszámok előnyeit!

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1408  

 

A toldóhüvelyes kötéstechnika amennyire gyors, olyan biztonságos is! A legújabb generációs, nagy teljesítményű akkumulátorokkal felszerelt Rautool szerszámok a moduláris szerszámkoncepciónak köszönhetően minden igényt kielégítenek, egyben hosszú használati időt biztosítanak rövid töltési idő mellett.

Toldóhüvelyes kötéstechnika a gyors szereléshez!

A Rehau toldóhüvelyes kötéstechnikáját évtizedek óta, több mint 50 országban használják. Napjainkig meghaladta a 900 milliót az elkészített Rehau toldóhüvelyes kötés, amely a legmegbízhatóbb csőkötést biztosítja és egyben higiénikus és holttérmentes. A toldóhüvelyes csőkötés azonnal hőmérséklet és nyomásálló, O-gyűrű nélküli, anyagában tömít, akár -10°C-on is beépíthető.
A robusztus Rautool szerszámok biztosítják a Rehau toldóhüvelyes kötéstechnika szakszerű és egyszerű szerelését. Ráadásul biztonságosan és gyorsan, mindezt nagyon kényelmesen.

A legnépszerűbb Rautool rendszerszerszámok
Rautool A-one – könnyű és gyors
A Rautool A-one kedvező áru, könnyű kombinált szerszám tágítórátéttel és villásfej készlettel. A Quick Change® tágítófejekkel hatékony eszköz a Rautitan gyors szereléséhez minden építési helyzetben. A Dewalt akkumulátorral 20-30 préselés végezhető el a 16-32 mm méretben.
Rautool A-light2 – 3 méret 1 szerszám
Egyszerű elforgatás biztosítja a 3-ágú villásfejjel a gyors váltást a méretek között. A 16, 20 és 25-ös méret szerelése csere nélkül, egyetlen szerszámmal elvégezhető. A legújabb generációs lítium-ion Makita akkumulátorok 60-70 kötés elkészítését biztosítják 16-40 mm méretben. Az újra töltési idő rövid.
Rautool Xpand QC – tágítás egyszer
Párban a Rautool A-light2 présszerszámmal a nagy teljesítmény, a maximális hatékonyság biztosított az építkezésen. Méretek: 16-40 mm. Egyszeri tágítás elegendő a tágítófejek QC1 legújabb generációjával a Rautitan flex és stabil rendszereknél 16-32 mm méretek esetében. Gyors és kényelmes minden helyzetben: Legyen szó fej feletti szerelésről, szűk aknákról vagy más kedvezőtlen beépítési helyekről.
Rautool A-light2 kombi - kettő az egyben
A Rautool A-light2 kombi 3-ágú villásfejjel optimalizálja a munkavégzést az építkezésen. A kombinált tágító- és présszerszám munkairányba forgatásával mindig rendelkezésre áll a megfelelő szerszám átszerelés nélkül, és még le sem kell tenni a szerszámot: váltás egy fordulattal. Javasolt pótakku a dupla terhelésre való tekintettel. Szerelhető méretek: 16-40 mm.
Quick Change® - QC
A szabadalmaztatott QC tágítófejek le- és felcsavarozása gyorsabb, mindössze egynegyed fordulattal történik. A piacon elterjedt menetes rögzítés esetén ehhez négy-négy teljes fordulatra van szükség.
Quick Change®1 – QC1
Egyszeri tágítást tesz lehetővé a QC1 tágítófej, a legújabb fejlesztés megtartva a villámgyors ¼ fordulatos rögzítést a Rautitan flex és stabil rendszereknél 16-32 mm méretek esetében.
Tudtad?
Egyetlen rendszergyártó sem kínál ennyire átfogó szerszámválasztékot. Ráadásul a Rautool szerszámok lefedik a 10-160 mm közötti mérettartományt.
Még több ismeret a Rautool szerszámokról Rehau ePaper dokumentumtárban!
Széles tartozékválaszték A-tól Z-ig
Akár többször felhasználható nyomáspróba dugó légtelenítővel, tágítóadapter, tágítófej, tágítórátét, belső hajlítórugó, villásfejkészlet, csővágó olló vagy csőfogó: A Rautool tartozékok meggyőző minőséget képviselnek, és optimálisan illeszkednek a profi szerszámaink koncepciójához.
Győződj meg róla magad is!
Rautool szerszámok alkalmazási területe:
 ivóvízvezeték- és fűtésszerelés a Rautitan rendszerrel
• felületfűtés és -hűtés a Rautherm S, Rautherm Speed rendszerrel
• ipari alkalmazások a Rauperx csövekkel sűrített levegőhöz, hűtővízhez és egyéb felhasználáshoz
• helyi hőellátás és távhőellátás a Rauvitherm rendszerrel
Rehau szolgáltatások a Rautool szerszámokhoz is:
• szerszámkölcsönzés biztosított
• meghibásodás esetén javítás szakszervizben garanciális idő alatt és után is
• javítás időtartamára cseregép áll rendelkezésre

Szebellédi Tamás
üzletágvezető
Rehau Épületgépészeti üzletág

LOGO