Strohm Teka fürdőszoba szaniterek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1412  

 

A Strohm Teka-nál szenvedélyünk, hogy vásárlóink számára a legjobb termékeket fejlesszük ki. Több mint 100 éves tapasztalatunknak, termékeink minőségének, használhatóságának és hatékonyságának köszönhetően megvetettük lábunkat a fürdőszobák világában.

Fürdőszoba szaniterek a Strohm Tekától.

A következő termékkategóriákra kínálunk megoldásokat: csaptelepek és zuhanyok, zuhanytálcák, kerámiák, fürdőszobai szekrények, tükrök, zuhanykabinok, fürdőkádak és kiegészítők.

Kutatás-fejlesztési részlegünkön nemzetközi tervező csapattal együttműködve innovatív megoldásokat fejlesztünk ki, ebből emelünk ki most néhányat.

PVD bevonatú csaptelepek, zuhanyrendszerek és kiegészítők
A PVD egy olyan felületkezelési folyamat mely amellett, hogy esztétikus, növeli a termék tartósságát, mindemellett a hagyományos felületkezelési eljárásokkal összehasonlítva sokkal környezetbarátabb.

A PVD felületkezelési eljárást több ipariág is előszeretettel használja. Találkozhatunk vele az autóiparban, az orvosi műszergyártásban, vagy éppen a különféle konyhai eszközök gyártása során.

Miért sokkal ellenállóbb a PVD csaptelep a krómozott csaptelepeknél?
Mert a hagyományos vagy festett felületekénél magasabb a kopásállósága
 Mert UV fény ellenálló, nem veszít a szín fényességéből az idők során
 Mert forrás biztos, elszíneződéséhez legalább 400ºC kell
 Mert magasabb az ellenállósága a hagyományos tisztítószerekkel szemben

A Strohm Teka, két teljes csaptelep családot kínál PVD bevonattal, négy különböző színben, zuhanyrendszerekkel és fürdőszobai kiegészítőkkel együtt. A négy különböző szín: bársony arany, szelíd rózsaarany, merész fekete és tüzes bronz

Antibakteriális zuhanyrendszerek

Antibakteriális zuhanyrendszerünk a legjobb választás azok számára, akiknek az egészség kiemelkedően fontos. Az egyedi és szabadalmaztatott antibakteriális rendszer úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a baktériumok kialakulásának kockázatát, ezáltal védelmet nyújt és biztosítja a biztonságos és kellemes zuhanyzás élményét.

A zuhanyzás után a hátramaradó víz automatikusan kiürül, így akadályozva meg a baktériumok elterjedését.

A zuhanyrendszerhez termosztátos csaptelep pedig forrázásvédelmi funkcióval rendelkezik. 38°C-on hőmérséklet STOP funkcióval van ellátva. Ez az eszköz megakadályozza a nem kívánt hőmérséklet ingadozást, így csökkentve a forrázás kockázatát.

Zuhanytálcák innovatív és korszerű anyagok legmagasabb minőségű ötvözetéből
Zuhanytálcáink alapanyagát vízálló poliészter gyanta és magas minőségű ásványi (dolomit) örlemény keveréke adja. Az alapanyag színe a tálca felületén és a belsejében megegyezik.

Polírozott AISI 316 acélrácsok
Zuhanytálcáink leeresztő rácsai a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készülnek (AISI 316), ami jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek és korrózív környezetnek. Ezt az anyagot biztonságosságának és korrózióellenállásának köszönhetően a sebészetben is használják (orvosi acél).

Gel-Coat bevonat
A zuhanytálcáknál alkalmazott prémium Gel-Coat bevonat kivételes csúszásmentes felületet biztosít, így a Strohm Teka zuhanytálcák a legbiztonságosabbak közé tartoznak.

Tanúsítványi minimum előírásokat többszörösen meghaladó terméktulajdonságok:

 

Tovább Strohm Teka termékeinkre>>>

LOGO