Fűtés- hűtéskorszerűsítés otthonfelújítási támogatással

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1437  

 

Fűtés- hűtéskorszerűsítésre is igénybe vehető az otthonfelújítási támogatás.

Uponor felületfűtési rendszerek

A 2021-re meghirdetett otthonfelújítási programra igényelhető támogatást többek között közmű és energetikai felújításra lehet igényelni, ezért kiválóan alkalmas vízvezetékek és csatornák cseréjére, fűtés korszerűsítésre, de hűtés kialakítására is.
Az épületgépészetben a csúcstechnológiát képviselő Uponor felületfűtés rendszereivel energiatakarékos otthont teremthet magának. Korszerűsítse fűtésrendszerét Uponorral, tegye kiszámíthatóbbá és környezetbaráttá a jövőt!

Miért jók az Uponor rendszerei otthonának felújításához?
Az Uponor a felületfűtés rendszerek és a tartós és megbízható csőrendszerek specialistája, rendszereivel a fűtéskorszerűsítés garantáltan tartós és magas minőségű lesz. A csúcstechnológiát képviselő megoldások nemcsak a lakók biztonságérzetét, de az ingatlan értékét is megnövelik.
Az életminőség emeléséhez nagyban hozzájárul, ha felületfűtés rendszert választunk. Ez az egyre elterjedtebb fűtésforma a komfortos modern lakásoknak szinte elengedhetetlen tartozékává vált, legyen szó akár padlófűtésről, akár mennyezetfűtésről.

Padlófűtés vagy mennyezetfűtés jobb fűtéskorszerűsítéshez?
A padlófűtés nagy kiterjedésű felülete sugározva adja át a hőt, és közvetlenül a talpunkkal érintkezik, ezért azonos hőérzet mellett alacsonyabb fogyasztást lehet vele elérni. A mennyezetfűtés előnyei ugyanakkor, hogy megtarthatjuk a meglevő burkolatot, és megfelelő hőszivattyúval a rendszert nyáron hűtésre is használhatjuk. Mindkét esetben az egyenletesen sugárzó hő kellemes hőérzetet ad, és megszünteti a fűtőtestek környezete és a távolabbi hideg zugok közötti hőmérsékletkülönbségeket.

www.uponor.com/hu-hu

 

Tekintse meg Uponor termékeinket >>>

LOGO