Kludi Higiéniai szett - Egy csaptelep többféle feladatra

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1506  

 

A higiéniai szett jelentős költségmegtakarítást garantál. Gyorsan telepíthető és praktikusan használható. Sokkal több funkcionalitással rendelkezik, mint a bidé.

Kludi higiéniai szett.

Nyomós érvek:

Ergonomikus és funkcionális
A praktikus zuhanyfej, a rugalmas gégecső, és a gégecső csatlakozóba integrált zuhanytartó rendkívül egyszerűvé teszik a használatot.

Helytakarékos
Többé nem kell bidé. A higiéniai szett kiváló megoldás, amellyel optimálisan kihasználhatja a helyet, és a bidé praktikus funkcióját is ellátja, még egy kis fürdőszobában vagy egy kis WC-ben is.

Gazdaságos megoldás
A higiéniai szett telepítése nem igényel további költségeket. Megspórolhatja a bidé, a sarokszelepek és a bidécsatlakozó költségét. Ez jelentős megtakarítást jelent a fürdőszobai berendezések költségeiben.

Könnyen és gyorsan összeszerelhető

 

 

1. Ergonomikusabb zuhanykar
Kicsi, tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az integrált szabályozó gombbal kényelmesen állítható a vízmennyiség az egyéni igényeknek megfelelően.
2. Gégecsőcsatlakozó kézizuhany-tartóval
Nagyon praktikus megoldás - kevés helyet foglal el és csökkenti az összeszerelendő elemek számát.
3. Magasabb minőségű zuhany és gégecső.
A 125 cm hosszú gégecső megnöveli a funkcionalitást és kibővíti a szett alkalmazás-hatóságát.
4. Funkciós előlap
Esztétikai kiegészítés a szetthez. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a hőmérséklet és a vízmennyiség pontos beállítását. A minimalista rozetta elegáns megjelenést biztosít.
5. Falsík alatti csaptest
Kerámia vezérlőegység, csaptest korrózióálló sárgarézből.

 

Változatos lehetőségek:
A Kludi öt különböző higiéniai szettet kínál, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző ízlésekhez, és stílusokhoz. A Kludi Bozz sorozat pl. azok számára készült, akik értékelik a modern fomrákat, míg a Kludi Zenta SL-t olyan ügyfelek választják, akik inkább a klasszikusabb kialakítást részesítik előnyben.

Kludi Bozz

38 999 05 76
Higiéniai szett
38 998 05 76
Higiéniai szett
38 998 39 76
Higiéniai szett

Kludi Zenta SL

48 999 05 65
Higiéniai szett
48 998 05 65
Higiéniai szett

 

LOGO