GROHE Allure Brilliant csaptelep család

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1615  

 

Az Allure Brilliant egy mérnöki pontossággal megtervezett kollekció, mely tökéletes választ nyújt a személyre szabott igények kihívásaira. Szögletes vonalait a GroheStarlight technológiával készült krómfelületek hangsúlyozzák. 

Grohe Allure Brillaint csaptelep család

Az Allure Brilliant azt az abszolút precizitást mutatja, amelyet csak a sokéves tapasztalat és az innováció iránti rendíthetetlen szenvedély képes elérni. Éles síkok, érdekes szögek és kivágott részletek a formabontó megjelenésért.

Termékpaletta
• Egykaros mosdó csaptelepek (S, M, L, XL-es
  méretben), hagyományos, pultra vagy falra
  építhető kivitelekben
• Cascade kifolyók kádhoz és zuhanyhoz
• Egykaros zuhany és kád csaptelepek
• Padlón álló kádtöltő csaptelepek
• 5-utas irányváltószelepek
• Bidécsaptelepek 
 
Hagyományos króm, SuperSteel és Brushed Hard Graphite színekben.

 

Falra szerelhető Cascade kiöntője az exkluzív fürdőzési élményért felel, míg termosztátos zuhany csaptelepe a maximális komfortért. A teljes összhang érdekében további számos kiegészítő áll a vásárlók rendelkezésére, úgymint a formatervezett szappantartó (akár pohártartós kivitelben is), szappanadagoló-, vagy üvegpohár tartókonzollal, törölközőtartó, köntös akasztó, toalettpapír-tartó, vagy WC-kefe garnitúra.

 

A deisgn mellett a funkcionalitásban is innovatív megoldásokat alkalmaztak:

EcoJoy az optimális vízhasználatért
A GROHE EcoJoy ™ kézizuhanyok beépített áramláskorlátozóval vagy Eco gombbal vagy permetezővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mikor kell csökkenteni a víz áramlását.

SilkMove a könnyed kezelésért
Az egykaros csaptelepek tökéletes használatához tartozó patront, amely felel a vízmennyiség és a hőmérséklet pontos irányításáért.

TurboStat a megfelelő hőmérsékletért
Ennek a technológiának köszönhetően a vízhőmérséklet a másodperc tört része alatt eléri a kívánt vízhőfokot és állandó szinten tartja azt zuhanyzás befejezéséig.

CoolTouch a forró felületek biztonságáért 
Egy kifejezetten praktikus fejlesztés, főleg gyerekeknek. Az eljárása lényege, hogy egy innovatív hűtési csatornát alakítottak ki a forró víz és a króm felületek között, ezáltal megakadályozzák a felületek túlforrósodását.

Díjnyertes dizájn, minőségi alapanyagok a  legmodernebb iparágvezető technológiákkal ötvözve - GROHE.

LOGO