Mediterrán fürdőszoba modern berendezéssel, természetes hangulattal napimádóknak

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1641  

 

A mediterrán fürdőszoba izgalmas kontrasztban áll a modern épülettel. A kőszürke felületek és a földes okker színárnyalatok harmonikus összjátéka meleg hangulatot teremt. A panorámás kiülőrész összeköti a helyiséget a természettel, és maradásra késztet. Ezen a kényelmes helyen modern technológia gondoskodik az intelligens vízfelhasználásról.

Hansgrohe csaptelepek egy fürdőszobában

A mediterrán lakáskialakítás természetes hangsúlyai a modern fürdőszobában
Amennyiben nagyra értékeli a modern építészetet, és szeretné egyesíteni azt a természetes berendezési stílus melegével, úgy a mediterrán stílust ajánljuk Önnek. Hívogató wellness oázis tágas zuhanyzóval, szabadon álló káddal és kocka mosdóval a tökéletes kényelemhez.

 

Modern. Precíz. Lenyűgöző. Metropol.
Precíz, kecses formavilágával a Metropol a magas minőségű fürdőszobai kialakítás és az egyediség kifejeződése. Stílusos, geometrikus kontúrja hangsúlyossá teszi a mosdókagylót, a zuhanyzót és a fürdőkádat. A karok és a kifolyók párhuzamos vonalvezetése tökéletesen harmonizál egymással. A Metropol csaptelepek gazdag választéka meglepő. Ez pedig a kialakítás és a kezelés szabadságát jelenti az Ön számára.

 

Háromféle karváltozat:
• elegáns, lapos emelőkar,
• karcsú, kengyeles kar
• minimalista Select gombos kar az intuitív, gombnyomásra végzett
  kezelésért.

Öt különböző magasságban kapható mosdócsaptelep, minimalista, falsík alatti szerelésű csaptelepek, kádperemre szerelhető és szabadon álló csaptelepek széles választéka a haromonikus fürdőszoba  kialakításért és tökéletes kényelemért.

 

Innovatív csaptelepek az elegáns fürdőszobában
Az elegáns fürdőszobában a forma és a funkció egy egységet alkot. A padlón álló csaptelepek letisztult formavilága tökéletes technológiát rejt a modern vízélményekhez.

 

LOGO