Kényelem és rugalmasság - Tempesta fejzuhanyok

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #1643  

 

Nemcsak a zuhany kinézete fontos, hanem az is, hogy megfelel-e használója zuhanyzási igényeinek. Ezért rendkívül lényeges, hogy milyen fejzuhanyt választunk.

Grohe Tempesta fejzuhany a tökéletes zuhanyélményért.

A GROHE Tempesta fejzuhanyok olyan funkciók és innovatív technológiák egész sorát vonultatják fel, amelyek minden eddiginél tökéletesebb zuhanyélménnyel ajándékozzák meg Önt. Ami pedig még ennél is jobb hír, hogy termékcsaládunkban mindenki megtalálhatja a saját pénztárcájára méretezett megoldást, így senkinek nem kell bankot rabolnia, ha a jelenleg kapható legtökéletesebb teljesítményt és funkciókat szeretné élvezni.

Mit nyújt a Tempesta fejzuhany? 
Az emberek igényei sokfélék lehetnek, a GROHE ezért lehetőséget ad vásárlóinak arra, hogy ne csak a zuhanykarból és fejzuhanyból álló, teljes Tempesta zuhanyrendszert vehessék meg egyben, hanem a Tempesta fejzuhanyt külön is, ha például már meglévő zuhanyukat szeretnék felújítani. A fejzuhany univerzális csatlakozójának köszönhetően minden szabványos zuhanykarra könnyedén felszerelhető. A mennyezetre és a falra szerelhető változatban egyaránt kapható, hogy Ön a fürdőszobájához leginkább megfelelő megoldást választhassa.

A négyféle – GROHE Rain O², Rain, Massage, Jet – vízsugár szórására alkalmas, kompakt kialakítású Tempesta Cosmopolitan 100 fejzuhanytól a modern vonalvezetésű, vékonyított Tempesta 210 fejzuhanyon át a díjnyertes Tempesta 250 fejzuhanyig tartó választékban minden ízléshez, mindenfajta stílusú fürdőszobához megtalálni a megfelelő zuhanyt.

A Tempesta fejzuhany fő jellemzői
• A GROHE DreamSpray minden eddiginél nagyobb pontosságot kínál, és biztosítja a víz egyenletes megoszlását a
  zuhanyfúvókák között. Tökéletes vízeloszlás, kevesebb víz és energia felhasználása mellett.
• A GROHE EcoJoy 9,5 l/percre beállított átfolyáskorlátozó: víz- és energiatakarékos, az értékes természeti erőforrások
  megőrzése érdekében. Tökéletes zuhanyélmény, értékes erőforrások pocséklása nélkül.
• A GROHE Starlight bevonat rendkívül ellenállóvá tesz minden felületet a szennyeződéssel és karcolásokkal szemben, így
  ragyogásuk sosem kopik meg.
• A SpeedClean fúvókák a beépített vízkőképződésgátló rendszer jóvoltából rendkívül könnyen tisztíthatók. A rugalmas
  szilikonfúvókákról egy egyszerű mozdulattal letörölhető a lerakódott vízkő.
• Az Inner WaterGuide elvezeti a forró vizet a zuhanyfej felületéről, így véd a leforrázás ellen. Ezáltal a krómfelület hasznos
  élettartamát is meghosszabbítja. 

Az innovatív Tempesta 250 fejzuhany család
A Tempesta 250 fejzuhanyok vékonyított, mindössze 55 mm-es kialakításúak, és minimalista stílusuknak köszönhetően tökéletesen harmonizálnak minden modern fürdőszobabelsővel. Ráadásul amennyire a GROHE-nak sikerült ellaposítania a zuhanyfejet, annyira, sőt, sokkal jobban ki is szélesítette. A 250 mm-esre kiszélesített zuhanyfej sugara még tökéletesebben beborítja a testet, valódi zápor érzetét keltve, így a lehető legtöbbet hozza ki a Rain sugár nyújtotta élményből. További előnye, hogy a fejzuhany gömbcsuklós csatlkozású, így +/-10°-kal elforgatható, hogy a vízsugár még jobb szögben permetezzen alá.

A Tempesta 250 fejzuhanyok kerek, mennyezetre szerelhető kivitelben és szögletes (Cube Tempeste 250 - négyzetalakú fejjel), falra szerelhető változatokban érhetők el. Vásárlás előtt így mindenképp érdemes átgondolni melyik szerelési módozat lenne a legalkalmasabb a fürdőszobánkba. Természetesen a falra szerelhető zuhanyokhoz is készül kerek fej, ahogy a mennyezeti szerelésűek is elérhetők szögletes változatban, így a beépítéskor bármilyen kombináció létrehozható.

Adjon olyan külsőt a fürdőszobájának, amilyet az megérdemel, és válasszon innovatív Tempesta fejzuhanyt!

LOGO