Óvja meg családját a láthatatlan veszélytől

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1752  

 

Sok veszélyt nehéz idejében észlelni otthonunkban. A lakástűz és a szén-monoxid mérgezés is ezek közé tartozik. A szabványos követelményeknek megfelelő vészjelzők, a megfelelő helyre telepítve idejekorán figyelmeztetnek, életet menthetnek.

Honeywell Home Szén-monoxid vészjelző

Vsároljon CO-vészjelzőt!

 

 

 

Miért olyan veszélyes a szén-monoxid?
A szén-monoxid (CO) egy színtelen, szagtalan az ember és háziállatok számára is erősen mérgező gáz. Néma gyilkosnak is nevezik, hiszen nem látjuk, nem érezzük. A mérgezés bárkivel, bármilyen zárt térben megtörténhet. A CO-mérgezés kezdeti tünetei a megfázáshoz vagy influenzához hasonló fáradtság és fejfájás, de a hosszú kitettség vagy a hirtelen felépült magas koncentráció zavartsághoz, fáradtsághoz és eszméletvesztéshez is vezethet, és akár halálos kimenetelű is lehet.

Hogyan keletkezik a szén-monoxid?
A szén-monoxid olyan tüzelőanyagok tökéletlen égése során keletkezik, mint pl. a háztartásban használt gáz, fa, szén, faszén, fűtőolaj, paraffin vagy autóknál az üzemanyag. Ki van veszélyben? Mindenki ki van téve a CO-mérgezés veszélyének otthonában, de a gyerekek, a várandós kismamák, az idősek és a háziállatok kiemelten veszélyben lehetnek.

A Honeywell Home CO-vészjelzők főbb tulajdonságai:

Honeywell Home CO-vészjelző termékjellemzők

Az R200C-N típusok ezen felül rádiófrekvenciás kapcsolattal egymással összetaníthatók így helyi hálózatban ha az egyik vészjelző jelez, úgy a rendszerbe kötött többi készülék is jelezni fog, tovább növelve az ingatlanban tartózkodók biztonságát.

A Honeywell Home R200C sorozatú szén-monoxid vészlejzők IP44-es besorolásuknak köszönhetően, fürdőszobai elhelyezésre is alkalmas kivitelek.  48 órás riasztási memória - Tökéletes biztonság!

Hová ajánlott vészjelzőt telepíteni?

CO-vészjejlzők ajánlott telepítési helyei

Óvja meg családját a láthatatlan veszélytől!

Webáruházunk ajánlata

 

HONEYWELL R200C-2 szén-monoxid(CO) vészjelző, 10 év garancia,
IP44

HONEYWELL R200C-N2 szén-monoxid(CO) vészjelző, 10 év garancia, RF modullal, IP44

LOGO