FixTrend törölközőszárító radiátorok

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #1754  

 

A fürdőszobák kialakításánál a praktikum és az esztétika egyaránt fontos szempont. A hűvös őszi/téli napokon pedig nincs is jobb, mint egy kellemesen meleg törölközőbe bugyolálni magunkat zuhanyzás vagy fürdés után. A FixTrend törölközőszárító radiátorok letisztult minimál stílusa minden környezethez tökéletesen illeszkedik, üzemeltetésük fűtési időszakon belül és kívül egyaránt egyszerű, így tökéletes komfortot biztosítanak használóinak.

Fürdőszobai radiátor

MELEG TÖRÖLKÖZŐK - MINDIG KÉZNÉL

A törölközőszárító radiátorok egyik alapvető funkciója a törölközők melegen és szárazon tartása, mely nem csak azért praktikus, mert így azok mindig készen állnak a használatra, hanem egészségünk védelmében is. A nedves törölközők ugyanis  kellemetlen szaggal járnak, és a nyirkos felületeket kedvelő gombák, baktériumok elszaporodásához is nagyban hozzájárulnak.

SZÉLES MÉRETVÁLASZTÉK
A FixTrend törölközőszárító radiátorok számos méretválasztékban állnak rendelkezésre, így egyszerűen megtalálhatjuk közöttük a fürdőszobánkba leginkább illeszkedő darabot. Akár modern, minimalista, akár klasszikus, vagy épp rusztikus berendezésünk van, kitűnő választás.

KELLEMES HŐÉRZET - MEGBÍZHATÓ FŰTŐFUNKCIÓ MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZT
A fürdőszobai csőradiátorokat üzemeltethetjük a központi fűtés rendszerre csatlakoztatva vagy attól függetlenül önállóan egy elektromos fűtőbetét beszerelésével egyaránt. Kombinált üzemben pedig mindig a legegyszerűbb és legenergiahatékonyabb megoldást választva: azaz fűtési szezonon kívül elektromos fűtőbetéttel, fűtési idényben pedig a központi fűtési rendszer részeként. Kiegészítő megoldásként csatlakoztathatunk hozzájuk fürdőszobai fűtőbetét termosztátot is, mellyel egyszerűen állítható be- és tartható szinten fürdőszobánk hőmérséklete. 5-35 °C-ig állítható helyiség hőmérséklet, 1 °C-os kapcsolási érzékenység - maximális komfort.

SZÁMÍT-E A FÜRDŐSZOBA MÉRET?

Abban az esetben, ha nagyobb méretű a fürdőszoba a csőradiátor csupán kiegészítő fűtésként funkcionálhat. Kombinálhatjuk viszont padlófűtéssel, illetve radiátoros fűtéssel egyaránt. Így már a hideg téli napokon is kellemesen meleg és komfortos klímát teremthetünk, elkerülhetjük a fagyos padlóval való találkozást, és a hideg falakból áradó hideg érzet is megszűnik.

A FIXTREND TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ RADIÁTOROK TERMÉKJELLEMZŐI:

  • Kiváló minőségű acél alapanyag
  • Egyenes és íves kivitel
  • Max. üzemi nyomás: 10 bar
  • Max. üzemi hőmérséklet: 120 °C
  • Minden radiátor tartalmazza a szereléshez szükséges egység-csomagot (tipli, csavar, dugó, légtelenítő, tartó).

Elektromos fűtőbetéttel felszerelve önállóan működtetve (működési teljesítmény: 300W, 600W, 900W). Vásárláskor mindig vegyük figyelembe, hogy a fűtőpatron teljesítménye maximum 75%-a lehet a radiátor teljesítményének!

Ne hagyjuk ki ezt a praktikus berendezést a fürdőszoba felújításánál, tervezésénél! Használatával ugyanis minimális beruházással maximális komfortot kaphatunk.

Bővebb információkért (méret-/ teljesítményválaszték, termékinformációk, prospektusok, műszaki anyagok) kérjük keres-se fel weboldalunkat: fixtrend.hu

LOGO