Innovációk az Alfölditől

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #341  

 

Mi az Alföldinél mindig fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan fejlesszük a termékeinket nem csak design, de funkció terén is. Ezért az elmúlt években számos innovációt vezettünk be, amelyek részben a napi használatot, részben a beszerelést teszik könnyebbé.

Alföldi újdonságok a víztakarékosság jegyében

CleanFlush – az új öblítési megoldás
A WC-k tekintetében a gyártók a fejlesztéseik során elsősorban az öblítéshez használt víz mennyiségének a csökkentésére és a minél egyszerűbb tisztíthatóságra törekednek. Ezen két feltételnek tökéletesen megfelel az Alföldi CleanFlush technológiával ellátott fali WC-je, amely az első nyitott gyűrűs öblítésű WC-t jelenti az Alföldi választékában. A nyitott gyűrűs öblítésnek köszönhetően a WC napi tisztántartása jelentősen leegyszerűsödik, hiszen a gyűrű könnyedén elérhető bármilyen tisztító eszközzel. Emellett – megfelelő vízhálózat esetén víztakarékos működés – a vízfelhasználás is csökkenthető a hagyományos WC-kre jellemző 3/6 literről, 3-4,5 literre. Az Alföldi CleanFlush technológiával ellátott fali WC-i ún. kombi packban (fali WC összecsomagolva Soft Closing és Quick Release rendszerrel rendelkező WC-ülőkével) is választhatók.

Easyplus
Az Easyplus, mint innováció egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a vízcseppeké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik. Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyen eltávolítható.

Víztakarékosság gombnyomásra
Elkötelezetten támogatunk minden olyan megoldást, amellyel a vásárlóink környezet-tudatosabbá tehetik a hétköznapjaikat. A hagyományos tartályokkal szemben, melyek 3/6 liter vízzel öblítenek, az Alföldi egyes WC-i mindössze 3, illetve 4,5 liter vizet használnak fel (megfelelő vízhálózat esetén maximális víztakarékosság) az öblítéshez, így takarékoskodva az egyre értékesebbé váló vízzel. Ez azt jelenti, hogy minden teljes öblítés alkalmával megspórolhatunk 1,5 liter vizet, ami egy üveg ásványvíznek felel meg.

LOGO