Dab Genix szennyvíz átemelők

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #75  

 

A DAB Genix szennyvíz átemelők (szennyvíz szivattyúk) használata olyan esetben szükséges, amikor a WC-, zuhany-, mosdó- vagy bidéből távozó szennyvíz nem továbbítható gravitációs úton.

 

A DAB Genix szennyvíz átemelőket (szennyvíz szivattyúkat) telepíteni lehet minden olyan esetben, amikor igény merül fel új létesítményekben vagy már meglévő rendszerek felújításakor, illetve rendszerek módosítása alkalmával WC beszerelésére.

A DAB Genix 110-es típus a WC mellett, egy további csatlakozással rendelkezik, például egy mosdó részére. A DAB Genix 130-as típusú szennyvíz átemelőnél a WC mellett három csatlakozásra van lehetőség, például zuhanyzó, mosdó és bidé. Mindkét változat csendes üzemmódú, ami a Comfort típusnál még tovább lett fejlesztve. A nagy teljesítményű és megbízható szivattyú valamint a nikkelezett rozsdamentes acélból készült pengével szerelt őrlési rendszer együtt, egy tartós és alapvetően napi karbantartást nem igénylő terméket alkot.

Eltömődés vagy a motor blokkolása esetén, rendkívül egyszerű a karbantartás, eltávolítva a két csavarral rögzített motor egységet, illetve az ürítőcsapot, lehetővé válik a tiszta és problémamentes karbantartást. A nyomócsőbe illetve a  DAB Genix 130-as modellek esetében az oldalirányú alsó beömlőnyílásokba visszacsapó szelep van beépítve.

Kiegészítőként rendelhető elárasztás ellen akusztikus riasztó valamint egy adapter cső, hogy a GENIX csatlakoztatható legyen a már meglévő berendezések túlnyomó többségéhez.

MŰSZAKI ADATOK
- Folyadék hőmérséklet tartomány: 0 - +50°C
- Szivattyúzott folyadék: EN 12050 rendelet által szabályozott, fekáliát tartalmazó szennyvíz
- Minősítések: VDE-GS, LGA, VDE-EMC
- Tartály kapacitás / szállítás: Az EN 12050-3 rendelet által szabályozott, 6 és 9 liter mennyiség engedélyezve
- Nemzetközi védelmi fokozat: IP44
 

MOTOR JELLEMZŐK
- Rozsdamentes acélból készült aszinkron motor
- Túlmelegedés ellen hővédelem
- Kopásálló motortengely

 

WEBÁRUHÁZUNK KÍNÁLATA:

DAB GENIX szennyvíz átemelő szivattyú

 

LOGO