Sistem Air központi porszívók

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #77  

 

A hagyományos porszívók a pornak csak egy részét távolítják el, a többit a kifúvott levegővel együtt a porszívózott helyiségbe juttatják. Központi porszívónál ez nem fordulhat elő, hiszen ebben az esetben a beszívott levegő a szabadba jut. A berendezéshez társított nagy szívóerő pedig a legapróbb porszemeket és az atkákat is eltávolítja. Működése rendkívül csendes, a lakótérben csak a szívás által keltett légáramlás zaja hallatszik.

Tecno Style központi porszívók az egészséges otthonokért

A központi porszívók használatának legfontosabb előnyei:

- Egészségbarát: Hagyományos háztartási porszívók alkalmazásával nem lehet tökéletesen higiénikus az otthonunk. Ezek használata visszajuttatja lakásunkba az allergikus, asztmatikus megbetegedésekért felelős poratkákat, polleneket, különféle mikoorganizmusokat, ugyanakkor állandó légkeverés okoznak. A központi porszívózás során a beszívott levegő a kültérbe jut, azaz 100%-os légszűrést garantál. Nincs visszafújt levegő, azaz megszűnik az állandó légkeverés és a porlerakódás a berendezési tárgyainkon.

- Halk: A takarítás végre nem zavarja az ott tartózkodók nyugalmát! A lakótértől távolabb, egy másodlagos helyiségekben (pince, garázs, gépház...) elhelyezett központi porszívó működésének zaja kevésbé hallható és technológiai újdonságainknak köszönhetően a berendezéseink hangkibocsátását is minimálisra csökkentettük.

- Kényelmes: Felejtse el a súlyos, nehezen kezelhető porszívókat, a vezeték okozta bonyodalmakat! A takarításhoz kizárólag egy könnyű, rugalmas gégecsövet kell használni és egyetlen fali csatlakozóról több helyiség is kényelmesen takaríthatóvá válik. A takarításra fordított idő lerövidül. Töltse kedve szerint a megspórolt időt.

- Hatékony: Működésüknek köszönhetően a központi porszívók teljesítménye egyrészt felülmúlja a hagyományos háztartási porszívókét, ezzel növekszik a takarítás hatékonysága, nagyobb a tisztaság otthonainkban. Másrészt állandó szívóerőt garantálnak, nem csökken idővel a használat során.

- Energiatakarékos: Manapság már nincs szükség sok áramot fogyasztó, nagy villamos teljesítményű motorokra a megfelelő szívóerő biztosítása érdekében! A modern technológiák következetes alkalmazásával a Sistem Air mindig is élen járt az energia megtakarítás területén.

TakarítsonSistem Air Tecno Style központi porszívóval

Tecno Style: a Sistem Air lakossági központi porszívója, tökéletes összhangot teremt a professzionális Sistem Air minőség és az egyedi olasz design világában. Hatékonysága és megbízhatósága hozzájárul ahhoz, hogy komfortosabban érezhesse magát otthonában. A központi porszívón elhelyezett szerviz csatlakozó segítséget nyújt a készülék közelében lévő felületek kényelmes takarításához. A motortérben elhelyezett plusz hangszigetelésnek köszönhetően a Tecno Style a piac egyik leghalkabb központi porszívója lett.

Termékjellemzők:

- Lakossági központi porszívó: 1 egyidejű felhasználó
- Védettség: IP20
- Biztonsági vákuumszelep: növeli a motor megbízhatóságát
- Rozsdásodás-mentes: masszív műanyag burkolat
- Átfordítható jobbos/balos csőcsatlakozások
- Kültéri kifújás
- Lágyindítás: növeli a motor élettartamát
- Nagyméretű (21 literes) porgyűjtő tartály (kivéve MINI)
- Mosható poliészter szűrőbetét
- Hangtompító, bekötő mandzsetták: tartozékok
- Biztonsági vákuumszelep

Ciklonikus porleválasztás plusz: Minden Sistem Air központi porszívó porgyűjtő tartályában biztonsági porbevezető tölcsér található, amely meggátolja a ciklonikusan beáramló por jelentős részének visszaáramlását a szűrőbetét irányába. Ez növeli a szűrőbetét működésének hatékonyságát és növeli annak élettartamát.

További Sistem Air termékeink

LOGO