Végre elindult a konvektorcsere program!

2019. május 22.

Elindult az államilag támogatott konvektorcsere program, a pályázatokat 2019. május 22. 10 órától lehet benyújtani elektronikus formában a rendelkezésre álló keret kimerüléséig. Összesen 4000 pályázatot tudnak fogadni 2 milliárd Forint összértékben. A kétnapos halasztásról azokra a pályázókra gondolva döntött az Innovációs és Technológiai Minisztérium, akik az utolsó pillanatra hagyták adóbevallásuk véglegesítését.

HERZ szerelvények a tökéletes szabályzásért!

beszabályozás

A fűtési rendszerek tervezésekor, megvalósításakor, értékesítésénél számos szempontot veszünk figyelembe: az egyik ilyen szempont a fűtőberendezés gazdaságos, megbízható üzemeltetését biztosító szabályozási lehetőség. Ismert tény, hogy a szabályozásra egy rendszeren belül több helyen, több lehetőség van különböző igényeket elégítve ki. A HERZ központi fűtési szerelvénycsalád elemei közismertek és népszerűek Magyarországon. Hírüket esztétikus megjelenésüknek, megbízhatóságuknak és kiváló minőségüknek köszönhetik.

MagnaClean Micro1 és Micro White

Központifűtés-rendszer védelem

Az ADEY gyártja a piacon megvásárolható szűrők legszélesebb választékát, melyeket a Gépész termékpalettáján is megtalál. A MagnaClean Micro egy bevált, kiváló hatékonyságú, teljes átfolyású, kisméretű szűrő, mágnesezhető és nem mágnesezhető szennyeződés ellen. A szűrőt úgy alakították ki, hogy biztosítsa a központifűtés-rendszerek védelmét, és a lebegő fekete vas-oxid gyakorlatilag 100%-át eltávolítsa a rendszerből. Fekete és fehér színben áll rendelkezésre.