A fűtési rendszer egyik legkisebb, de annál fontosabb része

Tekerőgombos, programozható és rádiófrekvenciás Delta szobatermosztátok

A magas ingatlan- és albérlet árak következtében egyre nagyobb hangsúly kerül a rezsiköltségek csökkentésére. A háztartások energiafelhasználásának mintegy 80%-át a fűtés és meleg víz előállítására használjuk fel. A legtöbbet a fűtési költségek csökkentésével tudunk megspórolni. A szobatermosztátok viszonylag olcsó szerkezetek, a fűtési rendszer költségének mindössze néhány ezrelékét teszik ki, mégis sokat spórolhatunk, ha a megfelelőt válasszuk ki, és pontos beállításokat alkalmazunk beüzemeléskor.

Átmeneti fűtés a váratlan hideg ellen

A beruházási költségük nem magas, ezért kiváló megoldás az átmeneti időszakra.

A kora őszi időszakban, amikor a nyár még épp, hogy elmúlt, eszmélünk rá arra, hogy a hőmérséklet 15 °C-ot zuhant, és bizony szükségünk lesz egy átmeneti lehetőségre, amivel meleget csiholhatunk amíg a tényleges fűtés szezon be nem indul. Természetesen ezek a kiegészítő fűtések a nagy téli hidegekben, vagy a tavasz eleji periódusban is szükségessé válhatnak, illetve alkalmasak kisebb helyiségek felmelegítésére, ahol nincs, vagy korszerűtlen a fűtés.

Baxi Duo-Tec Compact E

Rendkívül kis méret

A BAXI folyamatos innovációs tevékenységének legújabb eredménye a Duo-tec Compact E kondenzációs kazáncsalád. A készülékek fejlesztése az EU környezettudatos tervezésre vonatkozó elveinek legteljesebb figyelembe vételével történt. Ezért károsanyag kibocsátásuk rendkívül alacsony, működésük mégis kiemelkedően hatékony, amit a magas (93%) szezonális helyiségfűtési hatásfok értékek is bizonyítanak. A Duo-tec Compact E készülékek legfőbb jellemzője - ahogy arra az elnevezésük is utal – a kompakt kivitel. De a rendkívül kis méret és alacsony tömeg mellett a kazáncsalád tagjai minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, ami elengedhetetlen egy modern kondenzációs készülék esetén.