Bosch Tronic Heat 3500 elektromos kazán

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #330  

Elektromos kazánt keres? Fontos a kompakt méret és a hőteljesítmény (4-24 kW)? Akkor a Bosch Tronic Heat 3500 kazán a megoldás! A Bosch elektromos kazánok biztosítják az összes hőt és adott esetben otthona melegvíz-előállítását. Telepítése és szabályzása rendkívül egyszerű. És még egy pont a javára: még fantasztikusan is néz ki a rendkívül kompakt méretnek és a letisztult dizájnnak köszönhetően!

4-24 kW-ig terjedő hőteljesítménnyel

A hő és adott esetben a melegvíz folyamatos elérhetősége a modern élet elengedhetetlen része (melegvíz előállítás pillanatok alatt). A Bosch Tronic Heat 3500 minden elvárásának a lehető legegyszerűbb módon felel meg, a lehető legnagyobb kényelmet biztosítva. Mindössze elektromos csatlakozásra van szüksége. A Bosch elektromos kazánok többféle változatban is elérhetők, 4-től 24 kW hőteljesítményig. Ideális megoldás olyan lakások, családi- vagy hétvégi házak fűtésére, ahova más hőtermelő gazdaságosan nem telepíthető, vagy műszakilag nem kivitelezhető.

A Bosch Tronic Heat 3500-zal Ön a legjobb minőségű anyagok összességét, kiváló kidolgozást és vonzó, modern dizájnt választ! A készülék olyan csendes, hogy alig hallani a működését. Az integrált elektronika pedig biztosítja, hogy a fűtőbetétek egyenletesen legyenek használva, ezáltal garantálva a különösen hosszú élettartamot. A jól áttekinthető vezérlő-panel gombjai és a grafikus kijelző felhasználóbarát, és minden lépésével az egyszerűségre törekszik.

A Bosch Tronic Heat 3500 elektromos kazán egy könnyű és rendkívül kompakt készü­lék. Ez a telepítést egy kivételesen egyszerű feladattá teszi. Olyan egyszerűvé, hogy egy szakképzett szerelő percek alatt felszerelheti és bekötheti a készüléket.

A jövőbeni karbantartás szintén egyszerű feladat. Mind­össze egy pár csavar eltávolításával a legtöbb fontos tartozék a készülék előlapja felől elérhető. Ez lehetővé teszi többek között a szivattyúval való munkát az elekt­ronika eltávolítása nélkül is.

Intelligens elektronika
A magától értetődő kezelőfelülettel ellátott készüléket öröm használni. A kompakt méret ellenére is jól áttekinthetőek maradtak a vezérlőpanel gombjai és a grafikus kijelző, mely felhasználóbarát, és minden lépésével az egyszerűségre törekszik.

Választható kiegészítők
A Tronic Heat elektromos kazán kiegészítők széles választékával kombinálható, mint a külső váltószelep használati melegvíz készítéshez, szobatermosztát, külső hőmérséklet érzékelő vagy a kiegészítő fűtőkészüléket szabályozó modul.
Ezen kívül a kaszkád modulnak köszönhetően akár több készüléket is csatlakoztathatunk egymáshoz, mellyel nagyobb hőigényt is ki tudunk elégíteni.

 

 

 

LOGO