Padlófűtésben az élen

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #70  

Kényelmes és megbízható megoldások előnyeit élvezheti ha a FixTrend padlófűtési csövet és rendszerlemezt választja a padlófűtési rendszerének kiépítéséhez.

FixTrend padlófűtési rendszerekkel a tökéletes hőérzetért

A  padlófűtés egy egészséges fűtési megoldás. Egyrészt a lehető legjobb rendszer az allergiától szenvedők számára, mert szinte egyáltalán nem okoz porképződést, másrészt a sugárzó hő közvetlenül hat a testre, anélkül, hogy először a helyiség levegőjét kellene felmelegíteni. Így ugyanazt a komfortérzetet érhetjük el, de 2°C-kal alacsonyabb szobahőmérséklet mellett.

A FixTrend Pert padlófűtéscsövek a még csak most épülő, illetve a felújítani kívánt otthonokba egyaránt kitűnő megoldást biztosítanak. A padlófűtéscsövek gyártása és ellenőrzése EN ISO 22 391 szerint zajlik. Max. üzemviszonyok:  6 bar,  ill. 70°C.

A FixTrend 16-os csövekhez illeszthető rendszerlemezek ideális megoldást kínálnak felújításnál - ahol fontos a rendszer gyors reakcióideje - és új építésnél egyaránt. A rendszerlemez bővítése rendkívül egyszerű, mindössze át kell lapolni a paneleket és a szélső “pogácsasort” rá kell nyomni a szomszédos elem “pogácsáira”. Így akár egyetlen személy is képes könnyen és gyorsan elvégezni a padlófűtési rendszer kiépítését. A rendszerlemezek effajta illesztése minimális vágási hulladékkal jár, ami lehetőséget nyújt akár kisebb, szabdalt alaprajzú vagy nagy alapterületű helyiségek padlózatának gazdaságos és egyszerű borítására.

Felújításnál - FixTrend Duo 11:
A FixTrend Duo 11 rendszerlemezek 32 mm-es építési magassága lehetővé teszi azok felújításokhoz történő alkalmazását. A 10 mm-es szigeteléssel ellátott, 1.04 m2-es felülettel rendelkező táblák 16-os padlófűtési csövekhez alkalmazhatók.

További jellemzők:
- Osztásköz: 50 mm
- Szigetelés vastagság: 11 mm
- Építési magasság: 32 mm
- Csomagolási egység: 18db/csomag

FixTrend Duo 11 rendszerlemez: http://gepesz.hu/shop/detailed.php?termek=55616

Új építésnél - FixTrend Hard:
A FixTrend Hard rendszerlemezek 58 mm-es építési magassága elsősorban az újépítésű házakban, lakásokban teszi lehetővé a beépítést. A 33 mm-es szigeteléssel ellátott 0.79 m2-es felülettel rendelkező táblák 16-os és 20-as padlófűtési csövekhez egyaránt alkalmazhatók.

További jellemzők:
- Osztásköz: 75 mm
- Szigetelés vastagság: 33 mm
- Építési magasság: 58 mm
- Csomagolási egység: 13db/csomag
 

A FixTrend rendszerlemezekkel kialakított padlófűtési rendszerek kiválóan alkalmazhatók megújuló, valamint környezetbarát technológiák kibővítéséhez is, így a segítségükkel kialakított rendszer akár napkollektoros, vagy hőszivattyús fűtési rendszerrel is kombinálhatók.

FixTrend Hard rendszerlemez: http://gepesz.hu/shop/detailed.php?termek=8306

FixTrend Tech öntapadós rendszerlemez 10-12mm csőhöz
- Referencia szám: FIX_RENDSZ-10-12-06
- Csőátmérő: 10-12mm
- Nettó méret: 0,6 m2
- Osztásköz egyenes szakaszon: 50mm
- Osztásköz átlós irányban: 43mm/70mm
- Méret átfedés nélkül: 1050x650mm
- PS lemez szín: fekete – antracit
- Magasság: 13mm
- Építési magasság: 16mm
- Karton méret (H x Szé x Mé): 1055x655x265mm
- Csomagolási mennyiség / karton: 16 db
- Karton mennyiség / raklap: 16 db
- m2/raklap: 153,6 m2
 

FixTrend Tech rendszerlemez: http://gepesz.hu/shop/detailed.php?termek=53742

 

LOGO